KEMP BAŠKO POLJE

zwedavus

podla mna je lepsie si vybrat nejaku cestovku, ktoru aspon ako tak poznas, s ktorou uz mas nejake skusenosti.. resp. taku, ktoru ti odporucil nejaky znamy a ma s nou dobre skusenosti.. kamoska raz isla cez cestovku, ktoru vobec nepoznala.. nasla ju na nete a zaujala ju jej ponuka, tak isla.. a povedala, ze uz nikdy viac s neoverenou cestovkou.. autobus bol uplne iny ako na fotkach, uplne stary, ani hotely sa nepodobali tym, ktore zobrazovali na svojej stranke.. takze radsej nieco overene..

bianka

aké máte skúsenosti s CK TomiTour? Zaujal ma kemp TOMI na ostrove Pag. Máte niekto skúsenosti? Na nete sú totiž rozdielne nazory. Ďakujem

škorica

Brela je krásna. V baška vode je taký chatkový komplex volá sa Uranija a tiež tam môžeš byť stále vonku a more len cez máličko frekventovanú cestu. Do brely sa môžte ísť pozrieť aj z Baško Polja.

agina

niet zaco.Aspon nejake informacie.Treba ich zbierat, aby clovek vedel, do coho ide a na co sa ma pripravit. Moji znami chodia 9 rokov do Brely a do Tucepi.Vraj je to tam prenadherne, ale neviem, ci je tam nejaky kemp.