infekcia močových ciest

RNG

agina, D-manozu zatial nemam v obchodoch, ale ju dostat od firmy Meda, len by som odporucil zdvojnasobnir nimi odporucene davky(nie tri krat, ale 6 krat denne) na rychly ucinok.
Ak sa nejedna o strptokok, ale kvasnu infekciu(candida), to sa tu uz prejednavalo viackrat(bezsacharidova dieta, tyzden, oreganovy a kokosocvy olej).
Na ine infekcie, hlavne bakterialne je tiez ucinne GSE, 60 kvapiek do litra vody, pit postupne pocas dna.
Pred spankom nezabudnut zobrat probiotika.

ľubka29

Tak ja som si tým tiež prešla veľa razy, niekto radí piť sódu bikarbónu, ale to je omyl to mne ešte pohoršilo, nepila som minerálky-bublinkové, len nesýtené, najlepšie čistú vodu aspoň 2dcl každú pol hodinu, a dva krát do dňa hrček urologického čaju, neodporúčajú sa citrusové plody, ani kyslé a pálivé jedlá, skús si kúpiť doplnok výživy Urinal, to je ale skôr ako prevencia, keď už to máš tak veľa pi. Keď ti neustúpia príznaky do dňa vyhľadaj lekára, on nasadí antibiotiká a to je úľava potom. Teraz ako prevenciu pijem strašne veľa aj 3 litre v lete aj viac, a už som to asi 4 roky nemala, tak drž sa.

agina

na infekcie mocovych ciest vyborne pomahaju brusnicove extrakty a D-manoza, ktoru kupis u RNG-ho. Dalej odporucam pit caj z vrbovky, je to priserna chut, ale treba to vydrzat.