zasa som si nedala pozor....

notojesvet

aojte wiem ze to az tak moc nesuvisi z temou ale nechcem zakladat novu...neviete nietko kolko priblizne stoji tabletka po???

hmm..

utopia, to faaakt si este nepocula? .. a ako to vypusti, jasne normalne sa musi vycurat, lebo tie spermie mozu ostat v mocovej trubici .. no a umyt sa samozrejme, ze musi aj zvonku :) .. ale potom dalej mozte fakcit .. :))

utopia

Hmm.. toto počujem po prvý krát.. Co si neporadila skor? Takú fajnu fintu. A ako to vypustí? Ten zvyšok. Ze sa vyčúra? Taka rada do života by sa mi zišla.

macko13

hm neviem ci bol..ale myslim ze ano,...mno..treti den...ja viem uribola som blbost..pritom som si hovorila ze nikdy bez kondomu.ale plati ze nikdy nehovor nikdy..aj tak vam vsetkym dakujem moc...

hmm..

este jedna vec .. tri dni po menstruacii? .. fuuha.. to uz mas nejaky osmy alebo deviaty den cyklu ... myslim ze dost na to, aby to bolo riskantne, nie?

hmm..

macko a nebol ten tvoj medzitym na WC? .. pretoze ked sa muz urobi a chcete dalsie kolo, musi ist bezpodmienecne na WC! vypustit to, co ostalo v mocovej rure.. potom uz riziko nie je take velke .. resp. asi take ako pri prvom raze

lenulik:)

ok a daj nazov temy nejaky napr:uz viem odpoved....
ok?zeby som vedela ze to premna ze uz vies :) ja uz idem tiez asi do vane lebo tu trcim dost dlho za compom a boli ma chrbat ztoho a brusko ma taha dole :D tak papa zatial...a nemas zaco fakt :)