Velka cajka

Príspevok v téme: Velka cajka
hulubicka

Ahojte.
Stala sa taka vec, ze som sa robila velkou frajerkou cez pismenka a teraz ked ma ist do tuheho tak zacinam cuvat. Proste som debil.
Mam kamarata s ktorym sa poznam uz dlho, nedavno sme zacali pisat o sexe a takych veciach. Kedze ja mam aj on ma webku tak sme kecali cez webku aj mikrofon. No a na webke sme zacali robit haluze. Proste sme sa salili cez webku. Ja som ukazala prsia on penis a tak :-). Ja viem, teraz si pomyslite ze som pridrbana alebo nieco take, ale to uz viem , ze som to nemala robit.
S kamaratom som sa dohodla, ze ak pride za mnou(nebyva v tom meste kde ja) tak nieco bude, ze sa vysantime aj naozaj. Naslubovala som mu ze mu ukazem prsia , proste uplne hovadiny, lebo cez net som velka frajerka, a povedal, ze ak to nesplnim tak ma bude povazovat za klamarku. A ja zacinam cuvat. Ja viem, som brzda ale hanbim sa za tie reci co som mu nakecala :-(. Ach jaaaj, mozem si za to sama. A vy s tym asi nic neurobite ale potrebovala som sa vykecat. Dik pa, pekny vecer.

:-))

povedz mu, ze si to nemyslela vazne a urcite neurob hlupost len preto, ze si mu to slubila!A ozaj, nenapadlo ti, ze si ten rozhovor a video mohol aj natocit a potom dat na net, alebo jednoducho na verejnost?...

veselee???/

no a co, kazdy sa raz utne, niekto aj viac krat...
tak ako s humorom zacala, tak to aj ukonci a hotovo....
povedz, ze si slusne, konzervativne vychovane dievca v klastore, a ze to bol ulet a ze je fain kamos na nete, ale do realu po takom netuzis. A nemas sa preco citit trapne a nedaj sa vydierat, ze si klamarka.....kazdy obcas klameme. Ja by som sa s nim asi nechcela stretnut, teda nie asi, ale urcite. Uz len z toho dovodu, aby to nerozniesol kde kade, co som vystrajala na nete. Nechat to ukoncit, nech to ide do stratena. narobis si zbytocne ostudu. Nikdy nevies, kto je na druhej strane, moze byt celkom fajn ale zaroven aj riadna svina.

[zruseny12]

Aspon je to pre teba do buducna ponaucenie...kazdy robime chyby a ucime sa na vlastnych chybach...skus mu to tak isto vysvetlit ako aj nam ako si to myslela...vela stastia

Andrej

Tak uz nie len alkohol odburava zabrany.... :) som sa pobavil... drzim ti palce, nech ti to dobre dopadne a nespravis nieco co by si neskor lutovala (teda v realite). :)))

utopia

Ja by som s nim ostala v kamarátskom vzťahu len srandičky a zasmiali by sme sa na tom čo sa stalo,ale kozy alebo niečo iné by som mu neukazovala. Vieš chlap si potom namýšľa že mu dávaš šancu a ak s ním naozaj nechceš nič mať ostante len pri srande a nezvádzaj ho zbytočne,nerajcuj.

minnie mys

Ked si si takto ista ze si to nemala robit a nechces to robit, tak nech ta nezaujima co si bude mysliet... Nerob voloviny len preto, ze si mu to naslubovala... vysvetli mu ze vtedy si to myslela naozaj tak, a bola to zabava, ale ze uz teraz uvazujes s chladnou hlavou...nanho ho zrejme ucinkovat nebude, ale co narobis :-p...No ja neviem...naco robis taketo koniny, ktore potom lutujes? Dufam ze ti tato lekcia aspon nieco dala do buducnosti ;)