CHEM UMRIET:(((

Príspevok v téme: CHEM UMRIET:(((
zufalaaaaa

Mam taky problem...asi pred mesiacom som mala den po menzese styk ale nechraneny a bolo to tak ze sa domna nespravil vystriekal sa mi na vaginu lenze potom ked som sa utrela zacal ma palcovat je mozne ze domna nieco zasunul a ostala som tehotna? pripominam ze to bol den po menzese a na dalsi mesiac som kramy dostala ako mali prist len boli ocosi slabsie no trvali 6 dni... lenze teraz by som mala kramy dostat zaciatkom augusta a dnes rano som mala krvavy vytok nechapem preco a v bruchu citim take vybracie....Teraz neviem co mi je ci to krvacanie je z nicoho ineho alebo z toho ze som tehotna ale bvazne to bol den po menzese a neurobil sa domna len jemozne ze to tam potlacil prstom...aj tie kramy boli pravidelne ale vystrasil am tento vytok krvavy nechapem co sa deje som tehotna?? ak ano ja umriem ja som mlada na to nedokazem zit s tym som zufala poradte mi coo to moze byt a nechem aby mi tupisali nejaky co sa budu vysmievat podlaman toto je uz vazne:((((((((((((((((

saskiia

nestrachuj sa... mozno to mas len z prechladnutia, ale aj ja si myslim, ze tehotna nie si... moja kamoska caka teraz babo a hovorila ze to proste zena hned citi ked je tehotna asi do troch dni... hlavne sa nestresuj! ale neda mi ti este napisat, ze ked si si nebola ista hned vtedy, mohla si si kupit aspon tu tabletku po (vola sa escapelle) aj ja som ju uzila ale dvakrat, ked sme si neboli isti... radsej obetuj nejakych seststo korun ako by si sa mala potom strachovat... drzim palec!

angeles

hej teraz uz je neskoro revat...toto nie su vysmechy ale ludia pykaju za svoje chyby...a ked spaju spolu deti potom to tak dopadne...

utopia

Moja milá,podla mna tehotná niesi. Však si urob test a budeš si naisto. Uvidíš,že to dopadne dobre. Držím palce. A zájdi k doktorke,aby ta vyšetrila.

nikavero

tehotna nie si.ak si dostala menzes dalsi mesiac normalne, tak tehotna nie si urcite.ci je to nieco ine, to ti povedat neviem. ale tehotna nie si. akoze, ani nechapem, ako ti to mohlo napadnut. kolko mas vlastne rokov? tipujem ze vela nie, lebo zodpovednosti ani informacii vela nemas... a inak, aj ja som mlada a take stresy kvoli nicomu nerobim. ak mas problemy s cyklom alebo vytokom, tak proste zajdi ku gynekologovi. a nezabudaj na ochranu nabuduce..