Antikoncepcia Katya

Sona1111

Ahojte baby. Užívala som Katyu pár mesiacov ale chcela by som ju vymeniť. Už som vymenila 6 antikoncepcii a moje telo je náročné a stále hľadám ktorá je pre mňa tá pravá. Kúpila som si Katyu nedávno na 3 mesiace a 2 blistry (na dva mesiace) mi ešte antikoncepcia ostala. Preto ju ponúkam ak máte záujem na dva mesiace za 17€. Je originál v obaly aj všetko ale v lekárni mi ju nechcú vziať naspať. Ak máte záujem dajte mi vedieť ďakujem.

Nika21

Ahojte kočky, tak ja beriem Katyu už 6 rokov. Ochrana je dokonalá, vzhľadom na to, že som doteraz neotehotnela. Vadí mi, že som dosť precitlivelá, ale čo mi úplne najviac vadí je, že som za toto obdobie veľmi pribrala, a stále to ide len hore a hore a nedá sa to zastaviť ani cvičením, ani tým že menej jem, proste ma to zmenilo, som zavalitá, prsia sa mi zväčšili o dve čísla.... Idem ju vysadiť, pretože mi veľmi vadí ako sa mi zmenilo telo, pred užívaním som mala dokonalú postavu a teraz ked sa na seba pozriem je mi na zaplakanie. Ale ťažko povedať, u každého je to asi individuálne, inak som nemala žiadne vedľajšie účinky.

Jassie

dievčatá, ja som túto značku HAK brala jeden celý rok. Dobre som ju znášala, len som mala viac chuť do jedla, čo sa prejavilo na váhe, začala stúpať tak po pol roku užívania. pribrala som tak 5 kg. Po čase som sa cítila už divne, výkyvy nálad, plač pri každej príležitoti. vysadila som. Od vtedy mám neskutočne rozkolísaný cyklus. HAK je hrozná vec pre telo ženy! Nedávajte si ju predpisovať i keď je to veľmi pohodlný spôsob ochrany. Ale myslím si že za problémy ktoré užívaním získate vám to nestojí. NEODPORÚČAM ŽIADNU HORMONÁLNU ANTIKONCEPCIU. !

Weuška

prosím vás neviete mi odpovedať na moju otázku? Chráni ma Katya pred otehotnením aj keď som ju začala užívať deň po menštruácii? lebo sestrička u gynekológa mi povedala že ju mám začať užívať 4 deň menzesu. ale mne tval len tri dni ale aj tak som si dala na 4 deň antiku aj keď som ten menzes nemala. chráni ma teda aj tak alebo nie ?
dnes som užila svoju 12 tabletku. prosím poradili by ste mi ? nemám z antikoncepciou žiadne skúsenosti toto je moja prvá... a mám dosť strach

simča

Ja som zatial spokojna s touto HAK ..už 9 mesiacov berem tieto tabletky a drzim si stale taku istu vahu ( necvicim a mam normalny metabolizmus ) .. možno na začiatku som mala take vykyvy nalad (plac,uzkost a pod.) ale asi po 3 mesiaci som to uz nezaznamenala :) ,samozrejme mi narastli prsia kedze su v nej zenske hormony :)..odporucam :)

efe

tatá antika,musím si zaklopať je fakt dobrá:)nič mi nerobí, som s ňou spokojná:)možno dva týždne som tam dole až príliš suchá, takže sme museli použiť lubrikant:)ale už je zase všetko má byť:)a ANN23, to záleží od tvojho tela, nie od antiky.niekomu môže ubližiť,niekomu nie:( musím si zaklopať:)

ann23

ahojte, ja som stále viac zmätená z toho, koľko žien dnes užíva antikoncepciu. Zaráža ma najmä to, že všade sa hovorí o tom, aké je to zaťažujúce na pečeň, znižuje chuť sex, spôsobuje hormonálne výkyvy, zmeny nálad, aj priberanie či zadržiavanie vody v tele, počula som aj o problémoch s otehotnením po jej vysadením. Naozaj máte dobré skúsenosti??? Ja som si dala predpísať pred pár rokmi tiež, lebo som mala nepravidelnú menštruáciu, ale bolo mi blbo od žalúdka, krútila sa mi hlava a lekár po dvoch mesiacoch užívania zahlásil, že mám veľmi zlé pečeňové testy..a to mi dal vraj ,,veľmi dobre znášanlivú" antikoncepciu. Bola som zhrozená!!! od tej doby nikdy viac.

hlavonka

prestala som užívať tieto tabletky, keďže sa snažím otehotnieť a zostal mi jeden blister- keby mala niektorá záujem nech sa ozve ;) poštovné hradím

simonka121

Ďakujem pekne za odpoveď trošku som sa zlakla lebo tuto antikoncepciu uživam už vyše pol roka a niečo také sa mi ešte nestalo, aby som počas uživanie tabletiek dostala predčasne menštruáciu...

Inner

simonka, ano je to normalne... mas to aj v pribalovom letaku, mala si si ho najprv precitat a az potom uzivat tabletky - krvacanie mimo menstruacie alebo uplne vynechanie krvacania je vedlajsi ucinok antikoncepcie. Riadne to uzivaj dalej, bez ohladu na krvacanie/nekrvacanie. Dalej mas v letaku, ze prve tri mesiace si telo este len zvyka na davku umelych hormonov, cize v tomto obdobi sa moze vyskytnut vela anomalii. Iba ak by ta bolela hlava, okamzite to MUSIS vysadit a utekat k lekarovi.