problemy s kamaratkou

Príspevok v téme: problemy s kamaratkou
labello

Mám jednu kamarátku, ktorú mám strašne rada prežili sme toho spolu vela a proste mám ju rada. Dokým sme sa nepoznali nemala ani jednu vec ružovú ale odkedy sa poznáme (ružová je moja oblúbená farba) má skoro všetko ružové a to pred tým tú farbu neznášala. Vždy keď poviem niečo vtipné alebo niečo vymyslím každému rozpráva že to povedala, vymyslela ona. Povedala som jej aj svoj velký sen do budúcnosti ktorý som povedala len par ľuďom a ona teraz každému rozpráva že aký úžasný plán má. Vždy keď ideme spolu nakupovať tak si kupuje skoro rovnaké veci ako ja a kupuje si len to čo poviem že je pekné. Keď sme spolu von a príde za mnou nejaký chalan a začne so mnou flirtovať ona sa do toho pripletie a začne ho baliť a on potom odíde. Ja sa cítim úplne hrozne že to tu rozoberám ale ja sa fakt cítim otrasne keď vidím ako mi všetko berie všetko mi kradne hrozne ma to ubíja. Píšem to sem preto, lebo jej to chcem odpustiť, ale na to sa s ňou musím porozprávať prosím poradte mi ako kludne by som to mala vytiahnuť lebo ja teraz nie som v stave nevybuchnúť od zlosti a nevyšklbať jej všetky vlasy. Dokonca si zmenila aj farbu vlasov na takú ako mám ja. Už som sa o tom rozprávala aj s inou kamarátkou a tá mi povedala že aj ona si to už všimla. Ja fakt neviem čo mám robiť lebo ju mám rada ale za toto všetko ju fakt nenávidím. Prosím poradte mi :(

meduska

toto poznam - chcela som sa odstahovat, naliehala som uz na manzela, aby sme usli-ja som bola z nej zufala-robila mi presne to-co tebe-ta tvoja . . .nezdvihala som telefon, zatajovala sa a zavesila sa na inu-teraz ma frajera a mam pokoj . . .trvalo to vsak skoro rok . . .

hmmmmmm

na mna sa zas jedna dobra kamoska vykaslala po tom, co som zacala chodit s jej byvalym (samozrejme ona ho odkopla kvoli inemu takze nevidim v tom problem) potom zacala vystrajat.jemu sa ospravedlnila a napisala mu na nete ze ale mne sa nemieni.sak ludia sme rozny

silvikl

nie je normalna...ja by som sa s nou asi nekamratila..ale ako jej to povedat...co ja viem...ja by som jej asi napisala mail,alebo co,lebo by som sa hanbila s takym dacim zacat..hovorit o tom..bolo by mi to trapne

rolnicka

Mam podobny problem. Riesim to tak, ze sa s nou uz tak nestretavam a hlavne jej nerozpravam nejake plany a nejake zaujimave napady a nazory na veci. Na jej miesto prisla ina kamaratka, ktora mi je blizsia ako ona a ju beriem ako radovu kamaratku, s ktorou obcas niekam vybehnem, porpipade si zavolame. Ale uz to nieje take ako kedysi. Beriem to tak, ze bud si to uvedomi a casom sa to vrati spat alebo budeme nadalej taketo vzdialene kamaratky. Viem, ze keby som jej to povedala, tak by som ju nadobro stratila a to nechcem, pretoze sa pozname 16 rokov. HOci viem, ze tou stratou by trpela ona a nie ja - kedze ma mna ako jedinu taku vacsiu kamosku - kym ja ich mam viac.
Snad si nieco z tohto vezmes aj ty. Vela stastia.

rada

Najlepsie urobis, ked bude k nej uprimna a povies jej to. Nemusis sa nicoho obavat, lebo podla toho co si napisala, je na tebe zavisla. Nevie sa rozhodnut, nema svoj nazor, krasne, nema osobnost a to je chyba. Jednoducho bez teba nie je sebavedoma. Kludne povedz, co ti vadi, a uvidis co sa potom stane. V opacnom pripade ju budes musiet trosku obmedzit.

axelonka

no najrozumenjšie bude, ak jej to nejako diskrétne naznačíš alebo povieš jej to narovinu. povedz jej, že ju máš rada, že si veľmi vážiš toho, že sa spolu priatelíte a že aj naďalej chceš, aby vaše priateľstvo pretrvávalo, ale chce to pár zmien z jej strany. povedz jej konkrétne všetko to čo ti vadí. aby sa jej to nedotklo, tak jej to skús povedať tak, aby sa neurazila. napríklad jej povedz, že si to veľmi vážiš, že si pre ňu ako keby vzor a že ťa aj veľmi teší, že má rovnaký vkus ako ty, ale ty by si bola radšej originál. povedz, že je pekné, že sa niekto chce na teba podobať, ale už to málinko preháňa a tebe to začína liezť na nervy. určite jej to nevyhadzuj všetko na oči, pretože ona možno ani nevie, že tebe to tak vadí, pokiaľ ste sa o tom ešte vôbec nerozprávali a ty si jej ani nič nenaznačila, takže skús najskôr tak opatrnejšie a potom sa zariadiť podľa toho ako sa ona zachová. ak to pochopí a prestane to robiť, tak to je skutočná kamarátka a keď to absolútne nevezme na vedomie a bude to robiť schválne, tak porozmýšľaj či to vaše priateľstvo má zmysel. veľa šťastia!

vecernica

asi si silna osobnost. Aj ja som mala podobny problem ide to na nervy.Skus opatrne jej to povedat. Ale niekedy to je tak ze sa kamaratky koli tomu plne rozhadaju.Rozmysli si preco sa s nou kamaratis, ci ti je s nou dobre.