Silikony-cena

barborkaaa

ahojte
dlho som nebola
tak ti dam jeden mail, nepouzivam ho tak ho sem rovno supen
diabiiicek@azet.sk

ak posles foto moc moc dakujem

inak bola som na konzultacii u trsku a vazne teraz som nerozhodna videla som aj nejaku jeho pracu a tie prsia su ako prirodzene...
=))

Silvia1972

Kiarusenka,

pozerala som tie obrázky neviem aký mám profil, prsia mi prevísajú cez rez nie je mi ani vidieť.. asi mám ten stredný profil.. neviem.. krabicu som nechala ešte pri opke v nemocnici a v lekarskej správe sa o tom nepíše..

kiarusenka

ahoj silvia... implantaty su rozdele na 3 profily..nizky-stredny-vysoky ... takto ti to neviem opisat pozri na google daj low(nizky)profile alebo High(vysoky) a tam sa ti to ukaze alebo napr : Cifrova ma vysoky profil teda prsia su take vypuknute hned vies ze ma silikony a nizky je taky ako mam ja ze su tie prsi amaksie a vyzerajuprirodzeno.. kedy a kde ta operovali ? inak na tej krabicke od silikonov mas napisane vsetko a kolkatky mas ?

Silvia1972

Kiarusenka: čo to znamená vysoký profil??? Vy to tu tak dobre rozoberáte ja ani neviem čo to znamená... A to mám už ako dlho silikony...Ja som ani nevedela pod sval, či zľazu, čo je vlastne najlepšie??? Teraz ste mi dali chrobáka do hlavy!!!