Ktora antikoncepcia je podla vas najlepsia?

Súvisiaci obsah

majcaaa

ziadna!!! po pol roku uzivania sa mi na krku spravila krvna zrazenina. co mi dala anitika ?? 5 cm jazvu na krku, nechut k sexu, slabe zvlhnutie. ja pouzivam pharmatex. kapsule ktore si vlozis do posvy a po 5 min mozes sexovat :)

tiger007

No skusim tu belaru a uvidim co to spravy ... len vyskytol sa mi taky problem ze mam taky hnedy az miestami krvavy vytok menzes mam mat az 20. Asi to mam z prechladnutia ...mam aj napriek tomu 20. Zacat uzivat belaru???

iva897

Ja odporúčam Lindynette 20, má nízky obsah hormonov, a je spolahlivá, cena je tiež v pohode. a užívala som ju roky a nikdy žiadne problémy som nemala, žiadne bolesti alebo nevolnosti.

lilyiankaa

treba si uvedomiť, že žiadna Hak nie je dobrá .... a nechápem, prečo tí niektorí vaši gynekológovia si nedajú ani námahu vám urobiť krvné testy a na základe toho vám potom predpíšu antiku ... ja by som ju bez toho neužívala ..pretože si pamätám, že pred prvou antikou mi robil krvné testy a dokonca som musela ísť do nemocnice na hematológiu, lebo samu niečo nepozdávalo a až potom mi antiku predpísal .... a to sa tak nerobí, že ty si povieš, že ja chcem túto ..musíš sama zistiť, či ti sedí, musíš ju brať cca 3 mesiace, ak by si mala nejaké vedľajšie účinky, hneď vysadiť, ak by si mala napr. výtoky a pod, tak treba zmeniť

vianocka

Ahoj nie si jedina aj mna moja doktorka len ,,skontrolovala,, a ani krvne testy mi nebrala hned mi predpisala belaru a tiez sa bojim ze mi to uplne rozhadze telo je to totiz moja uplne prva anti...