Opar!!!!!

Príspevok v téme: Opar!!!!!
princess205

Ahojko,prosím Váas pomozte mi,v stredu mam rande a v noci sa mi urobil herpes na pere :( hned som ho potrela herpesinom,ale nepomohlo,niekde som pocula ze na herpes je dobra sojova omacka?fakt to pomaha?...alebo rozdrvit tabletu acylpirinu a pokvapkat citronovou stavou a natriet na usta..nemate ine dobre rady?zatial pekne dakujem :)

RNG

opar je jeden Z prejavov herpesu v tele.Na toto tu bolo uz 58 roznych tem, mozes so to skontrolovat ked das do vyhladavania tem slova opar,herpes.

ewa

na rýchle zahojenie herpesu pomáha zovirax je síce trocha drahší okolo 260 Sk ale naozaj ti pomôže. a nabudúce ked už budeš cítit,že sa ti robí herpes tak si to miesto jednoducho natri zubnou pastou,takou čo dobre štípe, ale nieje bieliaca,to by to malo zastaviť a ak predcsa nie tak si na to dávaj alpu, najlepšie na vatovú tyčinku a podrž aspon 10 minút a opakuj viac krát za deň

bebe1

uzivaj Riboflavin ... to je vitaminB .. ale neviem ake ,,cislo".. . Mozes aj 2-3 tabletky. Urychluje hnojenie.
Niekedy ked uz len citim, ze sa ,,tlaci" von.. . dam si riboflavin a ustupi .
papa :-))

vitana

moja trikov je straaasne vela. ja ti napisem co pomohlo mne: hned na zaciatku ked sa urobi herpes, som si na neho prikladala sacok cierneho caju, samozrejme vymoceneho :) tak to vysusi rychlejsie. nezabudni prikladat aj v noci :( no a patri k tomu aj posilnenie imunity. bud vitamin C, bekomplex alebo citrony. okrem toho, snaz sa ho nedotykat prstami a mysli pozitivne, vela robi aj psychika.
do stredy by si to mohla stihnut ukludnit :) neboj nic, ved existuje make up a korektor :)
juj a este, ak mas 100% cajovnikovy olej tak si nim mozes potierat herpes. ale pozor, ak ho das vela tak si ho velmi rozdrazis :( a budes to mat cervena ako paradajka :(