som tehotna co teraz?:(:(:(:(:(:(

dobravila

Boze vy ste jake!Stavaju sa aj neuveritelnejsie veci.Mozno si to dievca z nas robi len srandu a ak ano,tak potom je to dost ubohe,ale myslim si,ze si nema si preco vymyslat.ked take nieco napisala,niesme tu preto,aby sme zistovali,ci je to skutocna story.sme tu preto aby sme pomohli.tak pomhajte!

majkaaa

Mne sa to tiež zdá "pritiahnuté za vlasy".Keby som bola naozaj v zúfalej situácii,tak svoj problém nenapíšem jednou vetou,ale sa rozpíšem.Je to tu anonymné,vyrozprávaním sa uľaví.A zdá sa mi príliš tých negatív...otec alkoholik,matka tyranka,priateľ mŕtvy,jeho rodičia ma nechcú.Ja neviem...nechcem kritizovať,ale čosi mi tu nesedí. Človek v kritickej a zúfalej situácii sa rozpisuje inak.

jablonkaa

melinda, ja som sa vopred vsetkym ospravedlnila. ja som extrovert, ale o smrti priaela by som nedokazala takto chladne napisat. ani stipka lutosti. pekny vecer vsetkym. a melinda, tebe specialne - prepac.

melllinda

vies jablonka, ludia potrebuju zo seba dostat to co ich dusi..a tu na fore je anonymita,takze aj inak introvertny clovek nemusi mat problem tu pisat a ziadat radu hoci aj o velkost nohaviciek..A pisu tu mnohi co sa potrebuju vyrozpravat od anorekticiek az po znasilnene dievcata, tak neviem preco by sa zrovna nemohla chciet vyrozpravat "tehotna holka"..A ze ma otca alkoholika??A co?Ak s nim zije odjakziva, asi to berie ako fakt a nebude sa cervenat pri tom ked to tu napise.. Priam ma to vytaca..Raz som tu tiez kedysi zalozila uz ani neviem aku temu a tiez ma nejaky "dobrak" "sprdol" ze ci si "nahodou"nevymyslam..Takze taketo obvinovanie mam najradsej..

jablonkaa

no tak preklinajte ma vsetky, ale podla mna sa len tak mimochodom zmienit, ze priatel pred tromi tyzdnami zomrel, matka tyranka, otec alkoholik...... tak totobude asi roman na pokracovanie od zatial neznamej prozaicky. prepacte mi moju nedovercivost, ale podla mna sa s takymito vecami inak naraba. ak by sa mne nieco podobne stalo, asi by som to len tak nevedela vychrstnut na vsetkych. ale vsak kazdy z nas je iny. ale su prazdniny a niektore deti sa ocividne nudia.

dobravila

Ahoj moja.Ked som si precitala tvoj text,strasne mi prislo luto.Viem ze lutost nepotrebujes,pretoze ti nijak nepomoze.Ale...az do placu mi prislo,aky dokaze byt osud kruty.V kazdompripade si to dietatko nechaj,bude to spomienka na tvojho draheho.A nebudes sama,vzdy bude s tebou.Co sa tyka rodicov,s nimi sa vyriesit asi nic neda,ale mala by si sa obratit na nejake centrum pre slobodne mamicky,kde ti urcite s ochotou pomozu.Ja ti strasne drzim palce a prajem ti,aby ta zivot uz nicim takym krutym neprekvapil.Ahoj a drz sa.

sabina

joj moja to mi je strašne ľúto. no ja by som si to bábo keby som ho čakala od muža ktrého som milovala určite nechala, aspon by som mala nejakú spomienku nanho. nedávaj si ho vziať budeš sa potom ešte viac trápiť že si si ho nenechala.neboj nejak sa to určite vyrieši. zatial by si mala isť ku gynekologičke aby zistila či je všetko v poriadku a tak.

libusa77

Ahoj Andreja, velmi ti drzim palce, budes mat dietatko, to je krasna sprava. aj ked sa teraz mozno bojis, ako to dopadne, ver mi, urcite dobre, nebudes na tomto svete sama, aj ked odides od rodicov, a existuje vela programov pre slobodne matky, pripadne si najdes dalsieho partnera. urcite nevesaj hlavu, a hlavne si to nenechaj zobrat! to by bola velka chyba, predstav si, kolko zien deti mat nemoze. drzim palce!!!!!
libusa

lucinda111

Dokelu, baby, preco sa nepistite, kym do tej postele vleziete? Tak narocne to zase nie je. A viete kolko deti "budem davat pozor" beha po uliciach? Ak nie si sama dieta, tes sa mu. Pracujem v oblasti, kde sa zeny casto snazia o vykrik ako bolo hore napisane: SOM TEHOTNA:))))