Bolesť očí

Príspevok v téme: Bolesť očí
adrika 1

Už pár dní ma pobolievajú oči, netrvá to celé dni, je to také nárazové, bolia , po pár hodinách to prejde, ale zas po pár hodinách sa to objaví. Bollí ma najmä pravé oko, za okom, akoby ma tam niečo rezalo, či pálilo. Občas akoby som videla nejakú rozmazanú mušku. Mávam aj pocit na zvracanie. Keď si dám okuliare je to trošku lepšie. Pred pár dňami ma aj seklo v krčnej chrbtici, na ľavej strane. Môže to spolu súvisieť, alebo je to fakt nejaký očný problém.

ghostea69

Prosím o radu...už cca rok mám problém s tím že ked sa pozriem na ostré veci tak ma začnu boliet oči..ale hrám nejake počitačové hry tak ma tíež začnu bolieť...prosím nejaké rady? alebo aká je pravdepodobnost že budem mať okuliare? ps:nechcem ich..

MUDRJan

Môže to byť spôsobené z veľa dôvodov, napríklad aj alergiou alebo nejakým zápalom. Najlepšie je s tým zájsť k lekárovi vyliec.sk

ajurveda

dlhodobo mavam problemy s bolestou oci, vzdy na jesen sa mi objavi a s nou suchost a palenie, neviem preco ale tento rok mi pomohli vitaminy ocutein, brala som ich tri mesiace a bolesti mi uplne zmizli zatial som ok, neviem cim boli sposobene ale buduci rok budem uzivat zas pre istotu, konecne nieco co mi pomohlo, oftalmologicka nevedela prist na pricinu

luteinjesupa

čo som ja kukala na nete, najlepšie vitamíny sú ocutein brillant lebo obsahujú najvyššie množstvo luteínu, viac ako iné prípavky na trhu :)

KTM

Moj nazor je taky ze by ste sa mali radit s lekarmi, navstivne neurologiu netreba to brat na lahku vahu nakolko bolesti za okom mozu byt aj pri priznakoch SKLEROZA MULTIPLEX, ale samozrejme to moze byt aj zapaloveve alebo ine ochorenie treba sa dat ist vysetrit popripade na vas poslu na rozne vysetrenia ja som tak chodieval obisiel som vsetke asi mozne vysetrenia asi okrem plucneho a zistili my TETANIU.

dakota

Ostrá bolesť za okom,bolesť čela a polovica hlavy je určite migréna.Poznám ju veľmi dobre,keď je silná býva mi až zle od žalúdka.Vždy to začína bolesťou v oku a to už viem čo ma čaká.

lead

Ja mam tiez bolest v očiach, ale najviac kd pozeram televizor, už som skusala ho nepozerat ale stači ak je pusteny a som vedla v miestnosti ma tiež bolia a mam taky tlak. Doktorka mi tvrdi že su to suche oči a dava mi dake kapky ale nepomaha to . Dakujem