Dovolenka na Rhodose

adda

Bola som toto leto na Rodose,bývala som pri Faliraki,úroven je podla hotela, ktorý si zaplatíš.Určite chod do aquaparku, ktorý je vo Faliraky- je super.A navštív pláž Cambika-je určite najkrajšia pláž, ktorú som videla.Na juhu Rodosu je pláž Prasonissi, kde sa spája Egejské a Stred. more.Aj tam sa oplatí zájsť.

axelonka

no Mirka, ten tvoj last minute sa za takú super cenu naozaj oplatil:) akurát to balenie ste museli stihnúť šup-šup, ale mnoho ľudí to robí tak, že sa zbalí a už zbalení čakajú na okamžité last minuty:) tie ceny sú ale skutočne lákavé. mne je teraz tak smutno za tohtoročnou dovolenkou, že by som bola schopná aj v tomto momente odletieť:) možno keby sa podarilo nájsť výhodný last minute niekedy začiatkom alebo koncom septembra. brala by som všetkými desiatimi:)

mirka 23

No na k tým last minute ponukám, ja som našla minulý rok Rhodos za 10000sk aj s poplatkami na 12 dní s polpenziou, hotel - 3 hviezdy, ubytko veľmi pekné s bazénom, strava super. Ale to sme poobede o 17:00 a o tretej nad ránom sme leteli...
Ak chcete ešte niečo vedieť, pýtajte sa

mirka 23

My sme boli na rhodose minulý rok. Zachodový papier hádžu do WC. Koncom augusta alebo začiatkom septembra je tam najlepšie. Stredisko Faliraki je v pohode, z tamojších stredísk je väčšie. Neodporúčam ísť do mesta Rhodos (byť ubytovaný počas celej dovolenky), pretože je špinavšie ako ostatné strediská. Je tam letisko, prístav, veľa áut, proste špinavé...Avšak oplatí sa tam ísť pozrieť na jednodňový výlet, či už autobusom alebo autom.

axelonka

ja som sa tiež pred pár dňami vrátila z Grécka, síce nie z Rhodosu, ale bolo úžasne!:) Grécko je nádherná krajina, pripadá mi veľmi magické, keď tam raz prídeš, máš potrebu sa tam vrátiť opäť:) vrelo odporúčam. a keďže si sa pýtala na Rhodos - moja známa tam chodí každoročne, pre ňu je to tam ako raj na zemi, žiaden rok by nemenila, vždy ide na to isté miesto. takže sa máš určite na čo tešiť, ja ti tiež prajem krásnu dovolenku, vychutnaj si ju:)

kimka

Aj my chceme ist tento rok do grecka a asi tiez do rhodosu.Este nemame nic zarezervovane, chceme vziat nejaku last minute. U mna to bude dokonca aj prvy krat v zivote more a to uz mam 30 r.

jablonkaa

zuzka, podla tvojej otazky, ci je tam cisto, som predpokladala, ze idete prvykrat.
ja osobne zboznujem grecke ostrovy, grecku stravu, ludi, hudbu, tanec.... a napokon aj ich mentalitu. treba sa pripravit na to, ze greci, ako pravi juzania su taki pohodovi, ze sa drzia zasady, co nemusis spravit dnes, nechaj na zajtra. s cistotou a poriadkom maju trochu problem, vo WC sa toaletny paier nehadze do misy ale odpadkoveho kosa. treba to brat ako sucast ich zivota. greci su vsak vo vseobecnosti mili a usluzni. ak by som si ja mala vybrat dovolenku, zvolila by som prave niektory z greckych ostrovov.
co sa tyka zazivacich tazkosti, grecka strava a aj voda je velmi dobre tolerovana, nemusis sa nicoho obavat. odporuca sa vsak pre istotu pit balene vody.
no a samozrejme, na rhodose je aj co vidiet, takze si urcite vychutnajte aj historiu, aj plaze, aj nadherne scenerie.