Moja dcéra je nešťastná kvoli nosu

analfabet

Ludia pisu na tuto temu a utesuju vas ako keby ste mali ten problem vy jej matka.Ale vžite sa do psychiky vasej dcery ktora pokial dozrie a najde si plnohodnotneho partnera ktory by ju bral taka aka je pretieklo by velmi vela vody. Ja som jednoznačne za operaciu nosa a navyše teraz sa vsetko da vyriesit velmi rychlo existuje totiz dvoj-trojdnova chyrurgia.Este nieco vasa dcera nie je chlap aby ju charakteristikoval nejaky vecsi zoban.

klobasa

Tvoja dcera nemusi mat depresie. Moj kamarat mal nos pekny,rovny. Raz sme sli k rieke na ryby a aj sa okupat. Bol tam taky 1,7m vysoky vodopad,kamarat skocil a ked sa dostal z vody sadol si a sedel,sedel a sedel. Neskor na pive sme si vsimli ,ze ma nos ako klucka na salenom dome. Co je najhorsie,ze sa mu uz nevyrovnal. Je stastne zenaty a ma deti. Zije bez depresie.

musiatko

ahoj domca..prepac e sa ozyvam az teraz..davala som si ju robit v ZA a kedze sa mi zle hoja rany takmi tu moju kosticku nemohli zosekat iba zbrusit a zarovnat.Takze ma to potom ani az tak nebolelo a nemala som ani monokle:))no ako sa menilo pocasie tak moj nostek bol prvy ktory to zacitil ale teraz uz nie a je to fajn..teda az na drobnost ze som trochu stratila citlivost...

domca741852963

pre musiatko:ahoj musiatko chcem sa ta opytat na tu plastiku ake to bolo ci to bolelo atd.A kde ti to robili??prosim ta ozvi sa domca

musiatko

Ahoj domca..kukla som si tvoj prispevok a podobny problem som mala ja ,ked sa mi uz dokonca chalani na strednej posmievali smrtka nosata a tak som sla na plastiku nosa,len tam mi s nim neurobili bohvieaky zazrak ,takze ho mam skoro rovnaky,len rovnejsi.Ked som povedala vtedajsemu priatelovi..teraz uz manzelovi...ze chcem ist este raz na plastiku div ze sa do mna nepustil ze on ma s inym nosom ako je ten moj nechce:DDD
A teraz mi je to jedno a uz nerozmyslam nad takymi sprostostami ako je plastika:)Takze povzbudzuj dceru a naozaj nech je na svoj nostek hrda!!!:)

tina

ja som mala vzdy traumu z mojho nosa,deti v skole sa mi smiali.ja som sa hanbila.a velmi!ale moju traumu som prekonala.vravim si,ze komu sa to nepaci,nech sa na mna nediva..to je lahka pomoc..kamosky ma beru taku,aka som.same mi to povedali,ked som to riesila.a vzdy som sa bala,ze zostanem sama kvoli nosu!ale ani toto tak nie.mam priatela,sme spolu uz styri roky.takze dcerka nech sa netrapi kvoli zovnajsku.je podstatne,aka je z vnutra.

karin8888888

Súhlasim že adela ma hrozný nos ale tiež za to nemôže tak isto ako tvoja dcérka.Aj mnohý herci maju veľký nos napriklad:Vajda aj Ady Hajdu.Moja sestra ma tiež čudný nos ale už si zvykla bola tiež smutná keď bola malá domča drž sa.

freid

ked som bola malicka ... (sla som do prvej) kamaratka mi rozbila nos o ulicu ... myslim, normalne o betonovu cestu.
Odvtedy ho mam vecsi a ,,vselijaky" ... ale nerobim si z toho nic ... musi sa naucit mat rada svoju tvar ... :) drzim jej palceky!