Stále sama..... :-(

Príspevok v téme: Stále sama..... :-(
alinka321

Neviem to pochopiť, zrejme je chyba vo mne. Mám 14 rokov a cítim sa hrozne sama. Kamošky sa na mňa vykašlali, kamarát ktorého milujem má frajerku......jediné čo ma baví je asi len klavír a šport. Nechcem byť už sama chcela by som si nájsť kamošky a začať odznovu.......hrozne by som však aj chcela cíťiť niekoho pri mne( myslím druhého pohlavia) ale proste sa mne vyhýbajú chalani a ja sa vyhýbam zrejme podvedome im....a možno sa im nepáčim.....aj ked si myslím ze mám dobrú postavu a tak. som uplne normálna a spolocenksá, ale neviem preco, ludia sa na mna po case vykaslu. a ja neviem odhalit prícinu......pomôžte mi, ja uz nechcem byt stále sama!!!!!

lilinka3164982

radila by som ti poriadne si upratať staré vzťahy a pokúsiť sa nadviazať nové. to čo bolo už nebude a tťak to hod za hlavu. máš predsa toľko možností....a uvedom si že máš celý život pred sebou.

dadada

Teraz budeš nastupovať na strednú školu, či nie? Veď to je super šanca na nové priateľstvá, nové začiatky, určite si v novej triede nájdeš niekoho, kto ti bude blízky. Teda myslím kamarátku... Čo sa týka chlapca, tak to ja som v 14-tich skôr túžila po psovi ako po chlapcovi, tak v tom ti neporadím.

petulika

alinka321! ja mám 22rokov, ale nikdy ma v mojich 14rokoch netrápilo, že nemám pri sebe chalana! veď si ešte dieťa, uži si ešte detský vek a tak, lebo potom to neskôr budeš lutovať, že si nevyužila čas. Poznám to sama.. chlapi boli, sú a budú stále..máš ešte málo rokov,aby ťa niečo také trápilo, ešte budeš mať toľko krát zlomené srdiečko v živote, že raz budeš rozmýšlať nad tým, že chceš byť ešte mladá-malá a nemyslieť na chlapov, lebo s nimi sú aj starosti!:)

predsa ja

ja som celu pubertu mala vela znamych ale iba 1 ozajstnu kamaratku a stacilo mi to...a chalana som este vobec nemala...a to mam uz 20 rokov...

leili

Alinka, v tvojom veku som aj ja mavala podobne pocity, ale ver mi, nikdy nie je tak zle, ako sa ti to na prvy pohlad javi. Si este mladucka, vsetko krasne v zivote ta este len caka, ono to pride samo, ani nevies ako a potom budes len spominat na to, ako si sa kedysi trapila a celkom zbytocne. Ja viem, ze tieto kecy nerada citas a rada by si to vyriesila hned a necakala dlhe roky. No ako si sama napisala, mas predsa svoje hobby, nieco co ta naplna, tak sa tomu venuj naplno aj nadalej. Prave to je vyborna prilezitost, aby si stretla novych ludi, takych co ti budu blizki, lebo budete mat podobne zaujmy. Naozaj neries otazky samoty teraz. Ved ked sa nad tym lepsie zamyslis, sama uznas, ze to take zle nie je. drzim palce

fraisee

nemozeme sa bavit o vztahu ked mas 14. ale vsetko pride, ked budes najmenej cakat, obesia sa ti na krk 10ti. uvidis.

00001

Skús porozmýšľať prečo to asi tak je. ZAmysli sa, čo robíš TY preto aby sa na teba nevybodli, čo robíš pre udržanie vzťahu.