ranná únava

Príspevok v téme: ranná únava
panama

Ráno som vždy veľmi unavená, ledva sa viem prebrať, všetko ma bolí, hlava, chrbát, nohy ledva viem rozchodiť a spala by som aj do jedenástej, napriek tomu, že som spala celú noc a neberiem žiadne lieky. Za slnečného počasia je to ľahšie o niečo, ale ked je zamračené a tma, trvá mi to aj hodinu, kým sa preberiem.Má s tým niekto skúsenosti?

imunitka

Dolezita je aj dlzka spanku, tak ked chodis vzdy inak, skus spavat aspon rovnako dlho. A moze to byt aj kvoli tej starej posteli. Aj desat rocna uz moze mat prelezany matrac. Nie je tam vyhlbenina? a mavas vyvetrane pred spanim? dobre je mat otvorene okno, ak nebyvas na hlucnej ulici.

marisssa

no tak ja spavam ako kedy- raz na starej 25rocnej posteli a raz na novsej, takej 10rocnej:-))) vankus mam paperovy:-)) zvyknut si na presny cas spanku je zlozitejsie, jeden tyzden vstavam do prace 4,20 a druhy okolo tej 10h... takze vsetky predpoklady na nekvalitny spanok a preto ta unava rano..hmmmm

imunitka

Za vase problemy mozno moze aj postel, na akej spite a tiez vankus.
Ake mate postele?
Ja osobne spavam na ortopedickom vankusi a rano sa citim ovela oddychnutejsia. Praveze sa stava, ze ak spite prilis dlho, tak je clovek unavenejsi ako obvykle.
Skuste si dat presny cas, kedy pojdete spat a presnu dlzku spanku. Po case si na to telo navykne a budete oddychnutejsie.
Napriklad tych 7 hodin by vam malo stacit a obcas aj dlhsie.. A zalezi aj od polohy postele v izbe.

marisssa

ano ja a tiez neviem, preco a co s tym robit...mne este robi problem to, ze ked musim skoro vstat, citim taky utlm v sebe a zvykne mi byt zle od zaludka..