Pretekajúci tampón

Príspevok v téme: Pretekajúci tampón
suns

ako je to možné?? svoje dni nemam abnormalne silne, ale dam si tampon a o hodinu si ho musim vybrat, pretoze cely spodok a snurka su spinave a v strede skoro nic nie je... pritom si nemyslim, ze si ho zavadzam zle - hlboko asi na prst... poradte?? /mam velkost normal/ mozno skusim tie super plus... dakujem za rady!

jablonkaa

ja pouzivam ob silk touch, su velmi dobre nasiakave, lahko sa zavadzaju vdaka materialu na povrchu tamponu.
machulka, naozaj je obvazova vata najlepsi material - je to prirodna bavlna a nie umelina. aj tesne po porode sa napriklad odporuca pouzivat prave vatove vlozky s gazou. a preco asi? lebo je to najvhodnejsi prirodny material a najmensie riziko zapalu.

!!!

čo je na tom fuj? normálna obvazová vata. ak mám takú silnú menštruáciu, čo narobím. a okrem toho voľakedy pred
13-15 rokmi neboli vložky ako teraz. boli vložky z vaty v obväzovom obale. a to boli fakt super vložky. všetku krv vsiakli. tieto moderné mi v prvé 2 dni nepomôžu tak ako by mali.

!!!

ten tampón nemá v strede nič, lebo máš
hustú menštruačnú krv, ktorú tampón nevsiakne. aj ja ju mám takú a ani vložky ju nevedia vsiaknuť. niekedy ostáva tá krv na povrchu. preto v prvé 2 dni, keď veľmi krvácam si na vložku musím dávať vatu. ahoj

suns

O.B. jedine kvalita.. nechcem riskovat, aby mi zostala snurka v ruke:D noo kupila som si tie najvacsie, tak uvidime.. vecer idem na akciu.. teda uz len ked ich vidim - tu velkost :D aaaaa

kaitlyn

Mozno sa ti iba zda ze stred nie je preteceny. Ale co narobis, skus tie vacsie. Ja pouzivam tie najvacsie a vydrzia mi tak 2-3 hodiny pocas najsilnejsich dni. Hotove pozehnanie!