Grape seed extrakt

Príspevok v téme: Grape seed extrakt
salvation

Mam otazku na RNGeho... Rng, ty si velky proponent GSE, preto sa na teba aj obraciam. Grape seed extrakt, je extrakt z hrozna alebo z grapefruitov?
Totiz uzivam od Starlifu Grepostar (co je produkt z grepfruitu) a robi mi dost dobre na kozne problemy. otazkou zostava, ci mi pomoze aj od infektov hornych dychacich ciest a hrdla.

To GSE o ktorom rozpravas, je extrakt z hrozna?

RNG

Ja som len obycajny inzinier, fyzik, ja sa do specializovanych mikrobiologickych procesov vyznam ako hus do piva.
Ja poznam len ucinky tychto vytazkov, v praxi, kedze ich pouzivam s uspechom uz vyse 12 rokov.Preto si ich trufam aj odporucat osobne, inac sem davam spravy len lekarov, odbornikov na alternativne metody liecenia.

Povodny patent si mozes najst, dnes je od vyrobnej firmy(BioChem research ) len strucna zmienka na komplexny proces vyroby citricidalu z vytazku zo semien grapefruitu, napr tu
www.smhomeopathic.com

RNG

To je predmet patentu, udeleneho v roku 1982. Dnes je to zrejme uz "public domain" lebo patenty maju len 16 rokov ochranu v USA. Takze to mnohi dnes uz kopiruju.
Ale so skusenosti viem, ze "kopie" nie su rovnako ucinne, teda zatial som ziadnu rovnako ucinnu nenasiel, takze to bude zrejme v tej povodnej patentovanej aktivacii

RNG

Citricidal je aktivovany vytazok z grapefruitovych semien, aktivacie, tj velmi velke zvysenie ucinnosti bol vlastne predmet patentu na tento vyrobok.
Tabulku ucinnosti citricidalu, praveho povodneho, najdes cez google.sk, ked tam zadas moj nick a slovo citricidal.

Citrovital a citrogrape nie su ani priblizne rovnako ucinne. Su to zle kopie.

dadulinek

Ahojte,
nikde som nevidela, ze by bolo na GSE alebo na CITRICIDALE uvedene, ze vytazok je nejako \"aktivovany\".....GSE je presne to iste ako napr. Citrovital, ktory obsahuje presne 33% vytazku z grapefruitovych semien. ani v clankoch o tomto vytazku sa nikde nespomina, ze jeho ucinky su zavisle od nejakeho aktivovania, ani na stranke \"nutribiotic\" nie je popisane nejake aktivovanie, je to klasicky vytazok ako je pritomny aj v spominanom Citrovitale, akurat, ze citrovital stoji 5x-menej. ucinky su hadam dobre, urcite nie je na skodu, teraz ho idem vyskusat, ale platit zbytocne farmafirmam za zavadzanie tiez nemusim. je to podobne ako s generikami - ta ista ucinna latka, ten isty ucinok, ale reklama a klamstva robia cenu....RNG mohli by ste aj mne preposlat tu tabulku z 1982-ho? len neviem kam mam poslat mailovu adresu, bo tu nie som zaregistrovana...

Mimi323

lEN SI SKUS KUPIť NIEčO KVALITNEJšIE, KEĎ TO DOBERieš, lebo to čo máš nie je veľmi učinné.
Jasné že je v pohode, keď neuveríš každému, na tomto fore su všeliakí prispievajúci s rôznymi názormi a je dobré si to selektovať.

jamca

ano v poriadku, obcas som neveriaci Tomas kedze spravy prichadzaju tak rozne. Ale som rada, ze je to v poriadku a mozem aj ja s tym pokracovat. Dakujem :o)

RNG

grepostar nie je vytazok z jadierok grapefruitu a jeho antimikrobialny ucinok je minimalny. Citrovital je z jadierok ale nie je aktivovany, takze jeho ucinok je podstatne slabsi ako citricidalu alebo z neho vyrobenych vyrobkov, najma GSE(33% citricidal)