Toxoplazmóza

Príspevok v téme: Toxoplazmóza
andula

Dobrý deň, obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc pri riešení zdravotného problému dcéry mojej priateľky. Jedná sa o 14-ročné dievča, ktorému zistili pred 2-3 rokmi toxoplazmózu.Bola preliečená dávkami antibiotík a chodí pravidelne na kontrolu na infekčnú ambulanciu. Toxoplazmóza sa jej prejavila hrčkami pod ľavou pazuchou. Pri posledných výsledkoch asi pred mesiacom jej bolo zistené, že hodnoty , ktoré majú byť asi 0,200, má 0,600 (minulý rok ich mala 0,700). To znamená, že jej veľmi mierne klesajú. Lekárka chce hrčku vybrať operačne. Najhoršie je, že sa jej objavila hrčka už aj pod pravou pazuchou. Momentálne zase berie antibiotiká. Viete poradiť iný druh liečby napr. homeopatiká, alternatívna medicína, prípadne nejakého odborníka,ktorý sa týmto zaoberá. Jej matka zatiaľ nechce súhlasiť s operačným vyberaním hrčiek, nakoľko jej nevadia a sú mäkké. Ďakujem veľmi pekne za pochopenie, pomoc a rýchlu odpoveď. Prajem pekný deň. Andula

RNG

siko.., nie je to zo skrupiny ale zo zeleneho obalu nezrelych orechov.
Ci uz je to z vlasskeho alebo cierneho, na tom malo zalezi, oba obsahuju silne antiparaziticke latky.
Inac tu tinkturu si moze kazdy sam doma vyrobit, jedna sa o cerstvu zelenu supku a cisty alkohol, 1:1, rozsekat dobre v procesore, nechat odstat v uzavretej flasi aspon 2 tyzdne, a zliat tekutinu.
V podstate by si to ludia doma cele mohli vyrobit sami, ved okrasny krik paliny pravej je tam hocikde(artemisia absynthia) a cerstve klinceky si moze kazdy zomliet a napchat do kapsul.

siko

RNG sa myli, lebo tinktura receptu od Huldy Clarkovej nie je zo zelenych supiek vlasskeho orecha (ktory je u nas rozsireny), ale z orecha cierneho (Juglans nigra). Jeho skrupina je omnoho tvrdsia, ako ma vlassky orech a je tiez viac "strukturovana" (pouziva sa na vyrobu priveskov a pod.).
U nas ho mozete vidiet napr. tuto: stromy.enviroportal.sk , pripadne ak mate radi geocaching, tak existuje krasna geocache s tymto orechom ciernym: www.geocaching.sk .

mirka 23

Andula, ak do nej napchali kilá antibiotík, tak to čo jej radí RNG jej neublíži. A ak si si všimla, je to všetko prírodné, nie chémia, tak jej to ublížiť nemôže.

andula

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či zmes Dr. Huldy Clark môže užívať aj 14-ročné dieťa. Je preliečená antibiotikami, ktoré aj t.č. užíva , ale pod pazuchami jej stále ostávajú uzliny, ktoré lekárka chce operačne vybrať a tomuto by sme sa chceli vyhnúť. Bolo by možné ich odstrániť tejto zmesi? Ak áno, kde by sa dala kúpiť, objednať, prípadne koľko stojí. Ďakujem

RNG

zmes dr Huldy Clark je pomerne draha, lebo sa jedna o tri rozdielne flasky(tekuty vytazok zo zelenych supiek vlasskeho orecha, wormwood kapsule(palina prava, artemisia absynthia) a klinceky, kapsule(cloves).
Zavolaj moje obchody, ci ju este maju.
Je na to specificky navod=rozvrh brania, ktory treba presne dodrzat.

oli

andula zmes dr.Huldy Clark nedostaneš v lekárni. Má ju vo svojom obchode RNG. Možno ti RNG odpovie tu, ak nie napíš do témy Otázky pre RNG.

andula

Ahojte, prosím Vás, v podobných témach ste spomínali zmes dr. Huldy Clark. Dá sa to kúpiť aj v lekárni? Koľko to asi stojí? Môže sa to užívať spolu s antibiotikmi /napr. Somamed/? Ďakujem. Andula

andula

Ahoj, prosím Ťa,napísala by si mi e-mailom kontakt ohľadne tej toxoplazmózy? Aké máš s ním skúsenosti a čo o ňom vieš? Ďakujem

anna.bordacova@zoznam.sk
anna.bordacova@justice.sk

Môžeš mi písať na ktorúkoľvek z týchto adries.

S pozdravom

Andula

Ivka 1

Andula napíš mi na mail,dnes má konzultácie imunológ a epidemiológ .
Je možná telefonická aj osobná konzultácia u neho. Dám Ti naňho kontakt.