Krem na akne dr. Muler

žužu7

noo dakujem..alee vidi sa mi zee ten krem dr muller troska pomohol..kupila som si viac kozmetiky z cajovnikom..aa zatial pomaha..aa syrove mydlo som si kupila..pouzivam hoo na dekolt..na tvar mi nepomohlo..taakze diky:))

PharmRamon

Môžem ešte pridať prípravky, ktoré nepatria k liekom: Napr. BIODERMA Sébium moussant, LA ROCHE Effaclar gel, potom rôzne antibakteriálne mydlá, ktoré by som určite neodporúčal na tvár - mnohí ľudia to totiž radia svojím priateľom, ale zabúdajú na fakt že pokožka na tvári ma celkom iné pH a mydlá sa jednoducho nehodia, skôr chrbát alebo dekolt.
Zhruba všetko. Ak ťa ale tento problém veľmi trápi a myslíš si že je to naozaj zle, alebo to nejak ovplyvňuje tvoje správanie, najlepšie urobíš ak navštíviš kožného lekára.
Tak veľa šťastia.

PharmRamon

Ahoj.
Tak ako som už povedal závisí to od formy akné, neviem aké máš prejavy a nepoznám tvoj klinický obraz takže pochop že takto naslpeo nemôžem strieľať.
Ale zrejme hľadáš niečo voľne predajné. Poznám toto: INFADOLAN.
Jedná sa o ung. teda masť s obsahom retinoidov na vonkajšie použitie.
Avšak ja osobne to skôr považujem za doplnok k liečbe.

PharmRamon

V podstate sa jedná o prírodné antiseptikum to znamená že má protizápalový účinok. Podľa mňa sa však skôr hodí na liečenie rán, ktoré sa nehoja. (Napríklad pri rôznych opuchoch alebo poláleninách, poranneiach)... ako na liečbu akné. samozrejme všetko závisí od formy akné.
Môj osobný názor ale je že ti to veľmi nepomôže.