Susenie svadobnej kytice

Príspevok v téme: Susenie svadobnej kytice
palomino

Tato tema nesuvisi s fyzickym zdravim, ale skor psychickym:) Uz je to bez troch tyzdnov rok, co sme si povedali ano a moju svadobnu kyticku a manzelovo pierko z krasnych ruzovych ruzi som si nechala ususit. Chcela by som sa poradit, cim tie susene kvety postriekat, aby vydrzali. Vcera som sa ich dotkla a zdali sa mi trosku vlhke. Chcem, aby mi vydrzali navzdy. Po ususeni som ich postriekala lakom na vlasy, ale nadalej saju vlhkost zo vzduchu. Co takto lak na drevo? Dakujem.

mirka 23

Palomino, ja sa vôbec neriadim feng suej, ale niečo na tom bude. Jednoducho podľa mňa sú sušené kvety mŕtve.

palomino

mirka23 neoletuje nic a feng suej ma fakt nezaujima...Uz sa ma na to snazila nalakat susedka, ktora je z L.A. a tam kazdy medituje a podobne, ale ja na to neverim. Ta kytica bola akurat do ruky, nema meter krat meter, aby sa na nu chytal prach...Je stale krasna, aj ked kvety su uz suche. Ty mas s tym skusenosti, ze tvrdis, ze nie je? Asi nepoznas nieco take, ako zaramovane "susienky", hm? A su aj metody susenia kytice, pri ktorych ti teda navzdy vydrzi,akurat sa mi za to nechcelo dat $150.

mirka 23

To ti navždy nevydrží. Navyše keď kvety stratia farbu, tak to nie je ani pekné. A ani feng šuej to neodporúča. Je to mŕtve, chytá sa na to prach, oletuje to....

moniqa87

palomino skus sa opytat v kvetinarstve.... teraz tu medzi napi asi kvetinarku nenajdes a aj mna by to zaujimalo... inak tu kyticu si dala susit hned ci si ju mala aj vo vaze po svadbe?