líčenie na fotenie

Qtina

Ahojte,
naozaj zalezi aku fotografiu chcete nafotit, ci cb, alebo farebnu. Cierna tekuta linka vyzera perfektne na cb fotke.
na farebnej fotke sa da trochu pritlacit s farbami, hlavne treba iluminovat lesky z tvare...ono velmi zalezi aj od fotografa, studia, objektyvu atd....

mnamka257

prirodzene.nezmen svoj outfit uplne, lebo ta tam nikto nespozna.skratka bud tam prirodzena-taka ako kazdy den, len trosicku vyraznjesia :)

chobotnicka

na fotku treba vyraznejsie, ale nie je nutne byt zmalovana...hlavne si spravte perfektne plet, dievcata.

pozrite si tipy na
www.promagazin.sk, rozne dymove licenia, mozno vas nieco inspiruje, je to tam krok za krokom...

jednoockoo

my sme tiez sa boli fotit u rii a vobec sa mi fotky nepacie, kazdy jeden clovek mal odrezane z hlavy, taky bol kontrast, ze bloncky vyzerali ako holohlave, bles priesvitna ako such, pytala si za to neskutocne peniaze, a profesionaly pristup ziaden....

lady bug

podľa mnas záleží na všetko, aj na líčení a účes? beriem si bežne, rozpustrené rovné vlásky a oblečenie, tka mám také moje naj tričko, tak toto si vezmem. a k tomu náušnice a je to.

esicko15

ja by som povedala, že viac záleží na účese a oblečení ako na líčení, vEď tie fotky budú čiernobiele alebo sépiové a ešte k tomu vyretušované, tak sa nebojte, budete dokonalé a to líčenie na fotke nebude ani veľmi vidieŤ. zas to neberte tak, že vám radím nelíčiŤ sa vobec, toto zas ee, len si myslím, že stačí úplny základ - make - up, rúž, špirála, ceruzka na oči a je to.

no mŇa by zaujímalo aký účes si dávate na fotenie a čo oblečenie? juj, my sa fotíme už budúci týždE%n a sa tak teším. len nech hlavne fotky dobre dopadnú.

emma7

ja som zas na očiach mala lenn hnedé tiene a špirálu, čierne oči sa mi zdajú bYť až príliš tmavé, ale samozrejme, že nikoho neodsudzujem :)

marry jane

mne sa zas páčia dymové čierne oči, líčim sa tak bežne a tak som bola aj na fotení na oznamkáa super to bolo. niekomu sa to zdá byťprehnané ako tie dymové oči, ale mne sa to páči, tka ja to odporúčam.

zuzu1991

ahoj ja sa idem zajtra fotit v ciernom tricku no som kozmeticka a radim vam zviraznit obocko a pery pekna je cierna linka nie moc dlha.