Plodne a neplodne dni

anjelik2121

no ja som sa na ne tak spoliahala..vzdy to vyslo perfektne mala som vsetko prepocitane..vypocitane..dokonca citim ovulaciu a teraz som v 5tyzdni a neviem ako sa to stalo....

den

Rady su rozne, najlepsie bude, ak si kupis knihu prirucka symptotermalnej metody a tam je vsetko okolo toho..aj podla hlienu, aj bazalna teplota aj umiestnenie krcka maternice..takze zaujimave citanie:)Aj rady pri dojceni a menopauze aj nepravidelne cykly...tak len smelo do toho:)

alica7

Pri nepravidelnom cykle sa to neda presne vypocitat .. trebalo by niekolko cyklov sledovat teploty, hlien a zaznamenavat grafy a aj tak s neistym vysledkom ... Je aj takato vecika za cca. 300Sk v lekarni: www.compex.sk .. no neviem, zatial testujem ale asi byx som sa na to nespoliehala ... (skor v pripade zistenia ovu za ucelom otehotnenia)

miminka545

ahojte..ja by som sa chcela opýtať,ako sa rátajúplodnú dni,ak mám nepravidelný cyklus...je to tiež tak,že približne ten 12 deň od začiatku menštruácie?

trdielko:)

ahoj, o plodnych a neplodnych dnoch sa da docitat na: www.forumzivota.sk tam najdes priamo v texte aj linky na dalsie stranky, kde sa o tom pise podrobnejsie :)

slusny_muz

Plodne dni su problizne na 15 dni (vratane menstruacie).Su rozne metody ako to vypocitat ale musim mat apson pol roka pravidelny menzes.Mozes si aj merat teplotu dole...v plodnych dnoch byva zvysena ako v neplodnych dnoch.