Candida?kvasinky?gardenela ??

Príspevok v téme: Candida?kvasinky?gardenela ??
hmm

Takže ako by som začal, mám tu už jeden príbeh, na konci ktoreho som skončil u 4. v poradí sukromneho lekara, ale ani po jeho liečbe to nieje to prave orechové ako sa vraví. Takže neviem teraz ako dalej postupovať. Poviem vám všetko čo sa prihodilo.

- 2-3 hodiny po pohl styku (oral dávanie primanie, vaginálny ) štípanie žaluda, začervenanie hornej časti ( natretie septonexom )

- 2-3 dn po styku, pocitovanie pálenia konca moč. rúry, svrbenie, následne pálenie, menšia bolesť v moč. mechure, začervenaný konečník mierne bolestivý, štípanie jazyka, zvýšená teplota 37,2-, hnačk, boelsť hlavy

- 5 dní po styku, návšteva urologičky ( ATB CIPLOX ), po kontrole, moč negat. na zápal, ústie moč. rury stále začervené a zdúrené, hnačka, menšie bolesti moč. mechúra, vyjadrenie urologičky "zdravý" a bolesti to je normalne po zápale. + ( MYCOSYST )

- 15násty den po styku, nefrologia "protekčne" testy na chlamydia, mycoplazma, hepatitické testy, siflis a pod. ( SUMMAMED a AULIN ) po kontrole sa stav až na pálenie konečníka a normálnej teploty nezlepšil, pridala sa bolesť svalov, pukanie klbov

- všetky testy negat až na mycoplazma pneu. - pozit , zapchatým nosom trpím už dlhšie

- další doktor UROLOG ( ENTIZOL ) liek vo viššej miere pomohol, ale zdúrenie ústia moč. rúry stále ale v menšej miere na kontrole zase (MYCOSYST)

Momentálny stav - pálenie na jazyku, pocit zvýšenej teploty, mierne zdúrené ústie moč. rúry, pocit pálenia konečníka

Takže mám otázku ?? ako môže v zápetí par hodín vzniknuť na žaludi pálenie na hornej časti žaludu ???, môže sa teoreticky jednať o reakciu na kvasinky alebo huby ?? Ako mám postupovať poprípadne žiadať o testy

dnes je asi mesiac po liečbe

hmm

Veru myslím že vtedy mala po menštruácií, len teraz ako sa toho zbaviť ? :-) tá reakcia sa vyvinula v zápetí 2-4 hodinách po styku.

igg

Mozno si mal volaku reakciu na urcite bakterie. Neni si jediny koho takto poznam. Vacsinou to byva kratko po menstracii. V tedy je tam najviac bakterii.

ema,

a ja som myslela že takéto trápenie prekonávajú len ženy,je to hrozné držím ti palce aby si sa čo najskôr z toho dostal!