Samovoľný únik vetrov

Príspevok v téme: Samovoľný únik vetrov
anisa

Ahojte, moja teta má jeden problém, má cca. 55 rokov a začala mať samovoľný únik vetrov, najhoršie je, že kdekoľvek v spoločnosti, v rôznom prostredí, nevie to nijako ovládať a k lekárom má pomaly averziu, neviete, ako by sa jej dalo pomôcť? Na nete o tom neviem nič nájsť...Vopred ďakujem!

Ivka 1

Anisa poznám a je celkom aj cenovo dostupný.
Polia zelené
Sú vyrobené šetrným spracovaním zelených klíčkov 3 druhov semien. Klíčením sa zlepšuje využiteľnosť minerálnych látok a množstvo vitamínov sa zvyšuje o 50-200 %. V istom štádiu sa začnú klíčky sfarbovať do zelena, čo spôsobuje rastlinné farbivo chlorofyl. Je to molekula, ktorá má v centre horčík, podobne ako červené farbivo hemoglobín. Chlorofyl umožňuje fotobiochemickú premenu svetelnej energie na chemickú energiu. Tento proces sa nazýva fotosyntéza, dochádza pri nej k premene oxidu uhličitého a vody na glukózu a ďalšie organické molekuly. Túto vlastnosť majú len zelené rastliny.
Zložky :- Mladé zelené jačmenné výhonky: obsahujú 20% bielkovín, vitamíny (betakarotén, B1,B2,B3,B6, kyselina pantoténová), minerály (draslík, vápnik, horčík, síra, mangán, železo, meď, zinok, fosfor, jód, chróm, selén, nikel), chlorofyl, mukopolysacharidy, antioxidačné a tráviace enzýmy a vlákninu.
- Pšeničná tráva: mladá vňať naklíčenej pšenice, obsahuje vitamíny (betakarotén, B1, B2, B3, B6, C, E, kyselinu listovú), minerály (vápnik, horčík, železo, meď, zinok, selén, jód, draslík, nikel, chróm), chlorofyl, vlákninu, bielkoviny, sacharidy. 100g pšeničnej trávy dodá organizmu toľko vitamínov a minerálov ako 2 kg kvalitnej čerstvej zeleniny.
- Klíčky z lucerny : nazýva sa tiež kráľovná klíčkov, patrí medzi najstaršie kultúrne rastliny. Obsahuje: bielkoviny (40%) so všetkými 8 esenciálnymi aminokyselinami, vitamíny (betakarotén, B1, B3, B6, B12, C, D, K, E, U), minerálne látky (fosfor, draslík, vápnik, železo), enzýmy, chlorofyl, vlákninu.
Účinky: - je zdrojom vitamínov, minerálov, enzýmov, v koncentrovanej a ľahko stráviteľnej a vstrebateľnej forme
- podporuje krvotvorbu
- pomáha pri detoxikácii organizmu
- vďaka vláknine podporuje pravidelné vyprázdňovanie (prevencia proti hemoroidom, nádorom hrubého čreva)
- posilňuje organizmus pri vyššej záťaži
- prevencia a doplnok liečby cukrovky
- pomáha regulovať hladinu cholesterolu a udržiavať zdravé cievy a srdce.
- Chlorofyl pomáha čeliť účinkom radiácie.
Dávkovanie: 2- 3 denne zapiť vodou. Ráno nalačno 1 tbl. + 3 dcl vody vás naštartuje do nového dňa.

anisa

Ivka, nepoznáš na to nejaké vhodné prírodné doplnky? Cviky som už pre ňu našla, už aj začala cviciť, ale neviem jej nájsť žiadny vhodný prírodný doplnok na to.

Ivka 1

Pri samovoľnom úniku vetrov sa jedná o oslabené svalstvo dolnej pánvy.Ženy v jej veku s tým mávajú ťažkosti,niekedy dochádza aj k úniku vetrov cez pošvu.
Pomáhajú na to cviky a prírodné doplnky,aby nedochádzalo k nadmernej tvorbe vetrov, lebo je to hlavne záležitosť tráviaceho traktu.