Lieky z lekarne alebo prirodne produkty?

fidorka 2

u mňa je tabteka prvá, prosím Ťa poraď mi niečo rozumné keď neviem spať, som nerzózna, denné depresie, preto chodím aj skoro spívať s mojími tabletka. mám mnoho ťažkostí v živote, všetci okolo mňa chorí, ja to už s nervami nezvládam, ešte s tými tabletkami to ako tak ide, ale často mám už samovražedné úmysli... matka už rok umiera, svokra je nevládna, denne treba za ŃOU CHODIť, MANžEL Má RAKOVINU, ja trpím dennými depresiami, nervozitou, nespavosťou, som stále unavená, slabá, bodráždená, smutná, ťažko zvládam túto vyhrotenú situáciu... poraďte ako ďalej, obv. lekárka ani psychiatrička mi tie sedatíva už ani nechce predpísať, lebo ich beriem veľa. Čo robiť, Možno by bolo lepšie pre každého. Babky by išli do domova dôchodcov, a manželovi by odlahlo, mal by menej starostí a mohlo by sa zamerať len na záchranu svojho zdravia.

RNG

ja som nebral ziadny liek z lekarne uz vyse 17 rokov. Zena si zoberie obcas napriek mojim protestom Tylenol, hoci SJW jej odstrani tlaky a s tym bolesti hlavy rovnako. Alternativa, kora z bielej vrby totizx zaberie az po 3-4 hodinach(salicin) a ona chce okamzite vysledky.
Mozna jej raz spravim alkoholicky vytazok z kory, ktory sa bude vstrebavat okamzite

Ivka 1

Už viac ako päť rokov si rôzne zdravotné ťažkosti liečime prírodnými produktami.V lekárni kupujeme len ak si nedokážeme pomôcť inak.