Robite ine ako ste vystudovali?

principal

matjao, musis byt trpezliva, niekedy to trva dlhsie, pokracuj v rozosielani zivotopisov a uvidis, ze to vyjde. Urcite by pomohlo, keby si mala VS, ale iste si najdes robotu aj tak, hoci bez nej a navyse s malym dietatom...Hlavne, ked sa trosku zapries do gramatiky a osviezis si nominativ mnozneho cisla:)

matjao

Skončila som OA , som po materskej a uz 2 roky nemôzem najs prácu, pretože nemám prax. reagujem na všetky ponuky práce čo by ma len trošku bavili, no stále nič. Uz si myslím, že som zakliata. Veď to nie je možné, ako si iný nájdu tak rýchlo prácu, ale vystriedajú za pol roka aj tri.Čo mám robit?

joni_

ja zatial robim co som vystudovala, ale mozno nie natrvalo, kvoli zdrav. problemom, no este uvidim, ale popri praci som si doplnila este statnicu z nemciny, tak to sa mozno bude dat vyuzit ak budem musiet zmenit pracu.... a zamestnavatel nic s tym nemoze, ked nahodou budem musiet dat vypoved zo zdrav. dovodov tak je to moja vec a moj problem :-(

majka_

no hm... je mozne, ze ja nebudem socialnu pracu robit, ktoru prave studujem. i ked by som chcela prave tuto soc. pracu robit, tak mam vystudovanu aj strednu ekonomicku. ale dnes si clovek nemoze vybrat, co chce robit, ked peniaze na prezitie potrebuje.