Nahmatala som si hrcku

akinom007

Moze to byt cokolvek na to ti najlepsie doktor.
A len taka jedna otazka nahodou ci nebrala v blizkej minulosti(mesiac ) antibiotika?
Mne raz doktor nasiel hrcku na prsniku a hned prva otzka bola ci som nebrala antibiotika a vtedy som brala 2 tyzden pred tym ako mi to objavil Fromilid. Kazal mi prist o 2 tyzden na kontrolu a hrcka tam uz nebola, vraj to moze byt aj od toho.

Sex Godess

Ja som mala malu hrcku na prse, bola to asi cysta a bolo to z dlhodobeho uzivania jedneho druhu HAK. Dal mi druhu, zlepsilo sa, ale bol ma aj tak. Teraz som vysadila po 6 rokov a uz ma neboli a nic tam nie je.

denda.n44

nahmatala som si na pysku dve hrcky - jednu nizsie a jednu priamo na pysku... spravili sa mi v tom istom case a asi po troch dnoch dalsie dve na druhom pysku priblizne na rovnakych miestach... nvie niekto co to je a co s tym? navstevu gynekologa mam na plane..diky

NAĎA14

K tým hrčkám na prsníku.Čudujem sa ženám,ktoré to neriešia s gynekológom.Oni vedia rozoznať druh hrčky,pošlú na sono poprípade na punkciu.Vám sa dobre spí keď viete že máte hrčku a nič s tým nerobíte?Je to tak ako to napísala musska pri rakovne je každý deň dôležitý a keď nemyslíte na seba myslite aspoň na svoje deti.

vystrasena11

ja trosku odbocim spat k tym hrckam na prsniku... pred asi 3 dnami vecer ked som si sla lahnut zacitila som taku neprijemnu bolest pri lahnuti si na bok a nasledujui den ked som si prekrizila ruky a stlacila prsia, tak opat som zacitila bolest. pri dokladnejsie kontrole som si nahmatala aku malu hrcku, akoby gulicku, ktora sa da oboma prstami uchopit pod prsnikom tam kde je este cast hrudnej kosti, cize aj kostice z podprsenky mi na na to tlacia a to je dost neprijemne... ked som sa vsak lepsie pozrela na kozi som zbadala taku malicku ciernu bodku ako ked mate akne, ci myslim miobi alebo tak nejak sa vola to s ciernymi bodkami, tak som to stlacila a vyslo z toho po chvili strasne vela hnisu a potom takej bezfarebnej tekutiny ktorej slo strasne vela... a este stale by asi aj islo ale fakt to velmi boli... velkost tej hrcky sa vsak nezmenila... myslite ze to je len naozaj nejaka vyrazka (aj ked mi je cudne ze na takom mieste) alebo to moze byt aj nieco vaznejsie?

ninka255

nechaj to tak, niekedy to zahnisá a dá sa z toho vytlačiť hnis s krvou,ale počase to samé zmizne.ja som to mávala dosť často a ked som sa pýtala gynekologa čo to je, povedal, že to ženy mávajú a hotovo.

arsi

Zdravim a tym aj ziadam ao pomoc!Na pyskoch mam myslim asi 3 uzliny a na koniec aj vred,kt. nieje hnisavy ani nesvrbi ale je cerveny a vo velkosti hrozna!Nie je tvrdy ale bolestivy!pisem len preto,lebo som v zahranici a skutocne sa my to tu nechce riesit u nastevy gynekologa!Poradte my ako si to mam liecit,potierat alebo ja neviem!Dakujem:)

momo

mám 14 rokov a nahmatala som si akoby zapalenu cervenu hrcku pri pyskoch. Pohlavný stzk som este nemala, neviem mi niekto poradit co to je?

simona

Našla som si hrčku na ohambí co mam s tym robit je taka červena s čoho to može byt?a ako sa toho možem zbavit prosim poradte.dakumjem