Nenávidím sa!

70 kg

a netreba sa k tomu stavat hned ze sa nenavidis a ze nemozes jest..jedoducho sa treba zmierit s toutou momentalnou vahou a stanovit si urcity ciel a tvrdo si za nim ist...
ja som si spravila tabulku a tam si znacim kolko vazim a svoje miery...ked nahodou nejake kilecko priberiem nevesm hlavu...ved to koli nejakemu kilu nevzdam...do vianoc chcem zhodi kolko pojde..tak uvidiiime =)

70 kg

no to sme na tom tak podobne =))ja mam pas 73, boky 88, zadok 101 a stehno v najhrubsom mieste 58 asi tak v strede mam 50 a menej..najkritickejsia cast je hned pod zadkom inak stehna nemam velke...neboj vsetko sa da zvladnut...ja som zacinala na vahe 73,5 a miera som mala pas 78, boky 94, zadok 105 a stehno 62..pred 2 rokmi som vazila 60 kil amoje miery boli pas neviem kolko ale boky okolo 88, zadok 94 a stehno 54..chcela by som sa k tomu pomalicky dopracovat..tak dufam ze sa mi to podari =)))

zúfalák

dneska mám vcelku lepšiu naladu :) neviem prečo. :)... ale niekedy sa vnímam strašne..som zreláá na psychologa asi:D

zúfalák

70kg - no..a teraz nemozem velmi sportovat...tak vravim, aspon brusne tance..lebo lekari zakazali dozivotne sporty..kvoli tej ruke..už 8 rokov sa mi lieci, som na nervy z toho, lebo sa hybem rada..ale ked budem mat bedraky v pohode, tak chcem zase chodit behat:) .. to je super aj na kondicku :)

pas: 75cm
boky: 93cm ( ak som merala tam,kde som mala:D)
cez zadok: 102 cm - ufffff
stehno( v najhrubsej casti): 63 cm ...

no, ako nemozem ale povedat ze mam extra pneumatiky alebo co...ae mam aj brusko a hlavne vacsi zadok... ale nie postavu hrusky, lebo z plavania mam trochu sirsie ramena a tak... ak by si chcela mozem ti poslat fotku na mail alebo tak.. a aj moja vysnena je 60 :):):) ...

zuzana77

Neviem, ale BMI je celosvetovo uznavany index a kym ho urcili asi nezmerali jedneho cloveka ale tisicky. A nerobila to zuzka, ale odbornici z celeho sveta takze ma istu vypovednu hodnotu. Anorekticky tiez maju pocit ze su tucne, hoci na nich kosti hrkaju, takze pocity su zradnejsie nez objektivne meratelny faktor. Predpokladam, ze dievca, ktre pisalo úprispevok ma problem s pocitom, ze je tucna. Ak bvynechame uvahu, ze je nabuchana kulturistka, tak BMI ma v poriadku.

70 kg

zuzka
tu sa vobec neda riadit BMI pretoze ja mam napriklad tiez normalnu vahu podla bmi ale nieje to tak...a svalnaty muz ktory ma velku vahu co bude mat bmi nadvahu?
podla mna sa neriadit vahou ani nejakym bmi ale treba sa zmerat a pouvazovat ci mi treba alebo netreba schudnut..ci sa citim dobre alebo zle...

zuzana77

Body mass index mas v poriadku, okolo 24 podla mojich vypoctov, co je normalna vaha. Skor mas podla mna problem so sebavnimanim. Mala by si sa skor zamysliet, kde je v tvojom zivote problem a ten riesit. Mozu to byt naoko dobre vztahy s frajerom alebo s rodicmi, alebo nejake problemy v praci. Ak to sama nezvladas skoc za psychologom, moze ti pomoct najst priciny. Hlavne neupadni do stavu, kedy zacnes nejest, stavy anorektickych dievcat v lepsom pripade koncia neplodnostou, v tom horsom smrtou. Ak chces schudnut, mozes zajst za odbornikom - poradcom zdravej vyzivy, pomoze ti najst spravny jedalnicek a spravnu mieru cvicenia tak aby si dostavala vsetky potrebne ziviny a citila sa fit. Ale hlavne sa zacni mat rada taka aka si, lebo ako vnimas sama seba, tak ta budu vnimat aj ostatni. Ja sama mam vysku 163, vahu 63 a neriesim to. Mam fajn vztah, fajn rodicov a fajn kamaratov, no a mam sa rada. Vaha nie je podstatna, kym je v norme.

70 kg

noo dakujem =)moj ciel je 60 kil...alebo podla toho ako sa budem citit..pred 2 roky som tolko vazila...ale pomalicky sa blizia moje miery k davnym casom =))
chcem trosku schudnut a potom zacat pomalicky cvicit...

a este sa ta spytam ked sa venujes tolko sportom mozno ti vaha ukazuje preto viec pretoze mas vysportovanu postavu ..hm?
napis sem svoje miery..pas, boky, stehno, zadok ked to teda nieje tajomstvo =))

zúfalák

Gloomciatko - dakujem :)

70kg - dakujem za to, že si reagovala..ale vieš, mohla si sa najprv mierne spýtať, čo som už teda skúšala a nie hneď davať najavo, že som určite neskúšala nič, maximalne sedieť doma na zadku a par hodín nežrať...
a to si pekne schudla:)