preco sa vsetko toci len okolo peknych/stihlich holiek???

Príspevok v téme: preco sa vsetko toci len okolo peknych/stihlich holiek???
janushkaa

ahojte mam 16a tento svet ma uz setko vazne stve---
mam 176cm a 79kil,otrasne zlte zuby, mnozstvo vyrazok a navyse brutalne velek prsia:(..
nemam z mojho zivotaradost vobec ved nemam mat z coho!
chodim do druheho rocnika na gympli... s mamou mam hrozne vztahy od detstva a ze vraj mama ma byt najlepsia kamaratka!omyl...aj ked sa idem roztrhat od snazenia hoci co robim na kazde blbosti najde chybu...v skole sa mi cela trieda sa mi posmieva ze som vraj tucna proste nemam sa s kym porozpravat ani nic take:(
..vonku nechodim nemam s kym pretoze proste chalani so mnou nechcu nic mat..priatela nemam nikto ma nechce.
a najviac ma s prepacenim nasralo to co sa mi stalo vcera...nasla som si super inzerat na brigadu..prste v jednej cestovke..a viete co mi povedali ked som tam sla?? ze oni hladaju nieco lepsie!..wrr preco sa vsetko toci len okolo peknych stihlych?? ja zato predsa nemzoem aka som!

leerka

no ja nezdielam nazor, ze sa svet toci len okolo stihlych bab.... a inak vsetko je len o sebavedomi...a to ze mas vyrazky, no co tak mas, aj ja som ich mala v tvojom veku a ani kozna mi nepomohla, jednoducho zmizli vekoma ani som si nevsimla kedy,,,,ja som na to m zase odlisne, vzdy osm bola az prilis chuda .... taka kost a koza.... a strasne som chccela s niekym chodit, ale ked som na to stale myslela, a tak sa nic nedialo a potom som si povedala dost..... a zrazu som potom stretla chalana, s ktorym mi je doteraz dobre a sme spolu uz styri roky.... takze netlac na pilu a nechci hned vsetko naraz a hlavne hlavu hore a zvys si sebavedomie, lebo bez zdraveho sebavedomia bude z teba len troska....

pu4y

presne tak, nelutuj sa.. ja nemam idealnu postavu, mam silnejsie stehna, boky a zadok som ako tak zhodila cez leto, inak bol ako prirucny kufor, kozy ziadne, ale v tvari som asi ako tak sympaticka, co usudzujem podla nazorov okolia a by si sa divila, ako sa clovek dokaze presadt,ked chce..tiez som bola na strednej taka zakomplexovana, teraz mam 24, bola som nutena postavit sa sama na svoje nohy a tak som si snazila zvysit sebavedomie a vsetko slo zrazu lahko..a co sa tya tych zamestnani s fotkou, tiez som pracovala brigadne cele leto u toho operatora, ale co na tom, sak tam posielas fotku tvare, nie foto v plavkach :) a nie je zas pravda, ze beru len modelky, boli tam take skatule :)) ale proste mali charizmu a vystupovanie.. Ti v cestovke boli nejaki divni, nic si z nich nerob, nastartuj si sebavedomie, rob so sebou nieco aj po fyzickej stranke a keby sa to aj nepreukazovalo, tak budes mat sama pre seba dobry pocit, ze si urobila maximum.. potom sa lutuj :)) sorrky, tot moj nazor

nuggetka

je mi to ľúto, že sa takto cítiš, ale podľa mňa je najväčší problém v tebe...máš 16 rokov a si totálne zakomplexovaný človek...ak niečo chcem tak preto aj niečo robím a nie sa sťažujem...ešte nikto nikdy nič nedosiahol sebaľutovaním...čo sa týka tvojích spolužiakov sú to ešte deti, ktoré nevyšli z puberty...choď napr. do fitka, chceš schudnúť schudneš a nájdeš si aj kamarátky napr. spodobným problémom...a čo sa týka tej cestovky netráp sa...nilen tam a to nielen tebe sa stalo, že zobrali inú...napr. do istej mobilnej spoločnosti pýtajú aj fotku ku životopisu...takže hore hlavu, pusť si obľúbenú pesničku a myslí na to, že si zdravá a inteligentná, mysli na to, že niektoré dievčatá v tvojom veku su na tom horšie ako ty a berú život taký aký je...je predsa len jeden ...veľa šťastia :)

hihahia

a este...USMEV USMEV ak ti nieco chyba, tak usmevom to mozes nahradit..
ja som sa naucila usmievat na ludi v inej krajine.. a pochopila som, ze usmev znamena mat viac priatelov, ..vsetko sa ti bude darit lepsie.
Aj ked sa ti nechce do usmevu, skus to trochu nasilu a uvidis, ze sama sa budes citit lepsie. Skus v triede povedat nejakej babe, ked bude mat nieco nove.."to je perfektne, sadne ti to, kde si to kupila a pod" pritom sa milo jemne a uprimne usmej. Uvidis, hned ziskas nejaku spriaznenu dusu. Tato osoba ti to pravdepodobne nevrati nejakymi posmeskami.....
a pod situacii je viac. zacni menit seba, zacni tym, co je najednoduchsie
a rychle a to je USMEVOM.

hihahia

a este...USMEV USMEV ak ti nieco chyba, tak usmevom to mozes nahradit..
ja som sa naucila usmievat na ludi v inej krajine.. a pochopila som, ze usmev znamena mat viac priatelov, ..vsetko sa ti bude darit lepsie.
Aj ked sa ti nechce do usmevu, skus to trochu nasilu a uvidis, ze sama sa budes citit lepsie. Skus v triede povedat nejakej babe, ked bude mat nieco nove.."to je perfektne, sadne ti to, kde si to kupila a pod" pritom sa milo jemne a uprimne usmej. Uvidis, hned ziskas nejaku spriaznenu dusu. Tato osoba ti to pravdepodobne nevrati nejakymi posmeskami.....
a pod situacii je viac. zacni menit seba, zacni tym, co je najednoduchsie
a rychle a to je USMEVOM.

hihahia

skoro vsetky ste sa vrhli na chudnutie, bielenie zubov....
pridam nieco.. zober sa kazdy vecer a urob si prechadku s rychlym krokom, tak okolo 30-60 min. mas pohyb..potom uz nejedz.
zacni pit vela vody cistej (ziadne caje, dzusy a pod. Bude sa ti cistit plet.
a potom najdi si nejaku aktivitu, kde prd zalezi kolko vazis a pod., hlavne aby si vypadla z domu a nefnukala. najdes si priatelov s rovnakymi zaujmami. napr. nejaky turisticky oddiel, alebo zvaz ochrancov prirody..su v kazdom meste)(sama som tam robila ako junior -stretnes tam perf. ludi) alebo cokolvek ine.... nepises ake mas zaujmy.
vsimni si, ze na uliciach nie su len "pekni"
a ked si budu z teba robit srandu, vies o com, tak si priprav nejaku vtipnu odpoved...napr. "ja viem som ako lienka bodkovana) a pod, zacni si sama zo seba robit jemny humor--ludia uvidia, ze svoj handikap beres volne s humorom a budu ta akceptovat inac. Ked sa budes mracit, o to skor budu zaparat, lebo sa z toho budu tesit. To poznas "najvacsia radost je skodoradost"
matku nechaj na pokoji, takych rodicov je vela..mozno ma to sama tazke, moze mat problemy v praci, citi sa unavena...nevies vsetko. Ked ta kritizuje, nejde ta predsa este zabit...
mozno by ma nieco napadlo, zatial tolko

angelina_c

....videla som ze idete do toho tak som zacala aj ja!No 4dni je malo na to aby som schudla!!!....staci mi 5kg!!!....s chudnutim uz skusenost mam za necely rok sa mi podarilo schudnut 12kg,cvicila som a davala som si pozor na to co zjem a kolko toho zjem,islo to pomalicky dolu ale teraz s tym nemozem hnut!!Mam asi malo pohybu a vela stresu.....vraj usmev lieci,tak to musime skusit!!!drzte sa!! :)

carolline

Asi to bude tym ze je taka doba,ludia su velmi povrchni a krasa je vsade (aj v zamestnani) na prvom mieste.Je to hnusne ale nic s tym neurobis.Pokial ti to velmi vadi skus na sebe nieco zmenit. Hlavne (mladi) chalani si na vyzor partnerky veeelmi potrpa - radsej vymleta krasavica ako inteligentna seredka, je to vec prestize pred kamosmi.

cervena jahodka

no babule ja mam 2O rokov...nedavam si urcite ciele ze chcem schudnut 10 kil napriklad ale nechavam to volne plynut...ale co vie je to ze chcem vyzerat skvele =)))chcem schudnut, dat sa ostrihat a vsetko...a hlavne citim sa zdravsie a vitalnejsie =)