ake su to zeny?

erika_

Erika má osobné číslo 8 - Peiaze. Navonok síce pôsobí nevinne a bezbranne, no v jej vnútri sa spriadajú plány takých rozmerov, až človeku vyráža dych. Neplánuje na dni, či mesiace, ale na roky dopredu a svoje okolie postupne manipuluje. Ale nezneužíva svoju silu, práve naopak, uznáva aj názory iných a svoje plány priebežne mení. Býva však prefíkaná, úskočná a na mužov používa bez škrupúľ všetky ženské zbrane. Žena s takýmto menom sa nakoniec vždy dostane tam, kam chce a nedbá na to, čo zaplatí, ak len načas získa to, po čom túži. Nikdy však nebude šťastná, lebo stále sa bude cítiť v ohrození a aj keď si neprizná svoje obavy, podvedome bude čakať útok z rôznych strán. Toto meno je vhodné pre znamenia Rýb, Váh, Panny a Kozorožca. Vhodnou farbou je červená.

nellka

...čo som ja zase natrafila na Eriky, obyčajne boli do vetra, ale pripájam sa k Andy, že podľa mena ťažko niekoho spoznáš:)

andy

Ty chceš spoznať babu podľa jej mena? Divné, ešte tak znamenie by som pochopila. Ja poznám nejaké Eriky, všetky sú veľmi dobré baby, dá sa povedať, že také poctivky,...ale určite by som nesúdila podľa toho

rodrigez

Jedinu Eriku co poznam ja ma obocie ako Breznev. Ale inak celkom v pohode, trocha hambliva, netikava a chlpata...