lubim ju ale musim sa s nou rozist..

michaelle

viem,ze je to pre teba tazke,pretoze mas pocit,ze si jej na pritaz,alebo podobne,ale ver mi,tak to nie je.Ak niekoho milujeme,sila nasej lasky nema hranice.Skor by si ju utrapil nez pomohol.Ona je tvoja opora a lubi ta a ty ju lubis tiez,nezahadzuj sancu milovat a byt milovany,niektorym ludom sa jej ani nedostane..

nellka

Lea má pravdu, tvoja priateľka tiež nie je nemá,keby sa s tebou chcela rozísť, už by si to vycítil, alebo by ti to povedala, nie? Nerob rozhodnutia aj za ňu, aj keď chápem, ako si to myslel, ale presne, kde je napísané, že potom sa nebude trápiť ešte viac? Kde je napísané, že vzťah môže klapať len vtedy ,ak sme zdraví ako repy, veselí a plní elánu? Zamysli sa nad tým a nekaz pekný vzťah, ktorý vám, zatiaľ, funguje.

lea

Kazdy chce byt v zivote stastny, tak bud ju lubis o ona teba, alebo iba vymyslas a komplikujes co je pekne a mohlo by fungovat.

.....

...a myslíš si, že keď sa s ňou rozídeš, nebude sa trápiť? Ak Ťa ľúbi, záleží jej na Tebe, bude sa trápiť aj potom. Môžem sa opýtať, koľko máte rokov? Skúste sa o tom najskôr porozprávať, určite by ju to ranilo, keby si sa s ňou len tak rozišiel. A to predsa nechceš...

andreej

proste musim nechcem s nou dalej byt necchem aby sa pre mna uz dalej zbytocne trapila..trpim cukrovkou , tazkymi depresiami..proste ked nie som na psychiatrii tak kade tade po leiceniach a viem ak osa trapi a nechcem aby sa dalej trapila...ale nedokazem jej povedat ze je medzi nami koniec..ale musim