Vaginalna kandidoza alebo bakterialna infekcia?

Príspevok v téme: Vaginalna kandidoza alebo bakterialna infekcia?
janusa

ahojte.mam taky problem.mam symptomy vaginalnej infekcie,palenie, bolest pri milovani, sucho, ale ziaden vytok.gynekologicka mi da masticku,capiky, neurobi kultivaciu.minule som u nej bola trikrat,az mi ju urobila,a bola z toho bakterialna infekcia.mam take iste pocity ako vtedy.zasa mi dala lieky na kandidozu.da sa tomu celkovo nejako vyvarovat?jem probiotika,pijem acidko...lezie mi to na nervy.viete odporucit dobru gynekologicku?

Gajka157

Ma pri vaginálnej infekcii veľa pomohli i tyhle kapsule www.valosun.com a inak teda pravidelne používam špeciálne sprchové gély určené na intímnu hygienu - nikdy nie obyčajný sprchový gél. Používala som to takto strašne dlho a stále som mala nejaký problém s infekciami. Hľa doktorka mi poradila, aby som skúsila špeciálne umývacie gély na tieto partie.

Bill

Vaginal yeast infection or Vaginal Candidiasis is a medical term that refers to an infection of the vagina or the vulva, which is caused by the yeast called Candida albicans. If you want click to this link www.diflucanhome.com where you find lot of information about vaginal yeast infection treament options and about medication Diflucan.

stellka

ja ti odporucam doktorku albertovu z bratislavy. kolegyna k nej chodila s kandidozou a dala ju do poriadku. ja ju osobne nepoznam ale ona ju chvali. najdi si ju na internete ona lieci prirodnymi metodami. nezanedbaj to lebo cim dlhsie to nechas tym tazsie sa to dava do poriadku. gynekolog ta bude precpavat liekmi ale ani jeden ti nadlho nepomoze a moze sa ti to stale vracat. ked to mas chronicke uz je to potom na figu moze to trvat aj niekolko rokov a mozno sa z toho ani nedostanes.

bill

Diflucan (fluconazole) is a triazole antifungal drug used in the treatment and prevention of superficial and systemic fungal infections. Try Diflucan at www.diflucanhome.com

43

nehladaj hned pričinu v partnerovi,stači aby si použivala nejake mydlo ,ktore ti narušilo vaginalnu floru a candida je na svete.a teraz v lete ma najvacsie moznosti potvora.stale s asprchujes,kupaliska,potenie....
nezabudni na nejake probiotika ,po uzivani ATB sa ti este viac oslabi flora a je to potom taky začarovany bludny kruh.jedno vyliečia ATB a druhe zase este viacej narušia.

43

veru prenasa sa aj navzajom,a pri oslabenej imunite sa dokaze vo vlhkom prostredi teda v pošve velmi dobre udomacnit.ak budes na seba opatrna da sa s nou celkom zatočit.

bibian z bb

Ahojte kočky mám takí problém,bola som u doktora a povedal že mám Bakterialnu-vaginozu dostala som antibiotiká a Nystatin čapíky,vevedeli by ste mi poradiť,či som to mohla dostať od mojho partnera alebo jasom príčinou?odpíste mi diky

bibian

Ahojte mam Bakterialnu-vaginozu,neviem či mi ju dal partner albo som ju dostala ja,a či ju vieme prenásař navzájom?
odpíste mi díki

kostlivec

no s tou gyndou ti sice neporadim, ja so svojou tiez nie som spokojna. na kandidozu mi stale nieco dala, nic samozrejme nepomohlo a ona neriesila, ze to mam uz mesiace vkuse. tak som to vzala do vlastnych ruk a odvtedy nemam kandidozu.cize tento problem vies vyriesit aj bez nej, ak je tava...ale ak si s nou nespokojna aj z inych dovodov tak ju zmen...