Pasomnica

Príspevok v téme: Pasomnica
martinaT

ahojte,ma tu niekto pasomnicu ??
AK ano prosim odpovedajte na nasledovne otazky,rada by som o parazitoch v ludkom tele chcela vediet,kto bude tak dobry nech odpovie presne a jasne:)dakujem

1.MAS PASOMNICU?(ak ano,ako dlho)
2.Z COHO SI CHYTIL PASOMNICU?(napis aj postup ako sa k tebe pasomnica dostala,teda napr.vipila som misku po psovi nakazenom pasomnicou:D)
3.AKE PRIZNAKY SI MAL NA PASOMNICU ?(napr.hnacka-hnackoval si dovtedy kym si nesiel k lekarovi,alebo ta hnacka trvala iba par dni?)
4.JE PRAVDA ZE AK CLOVEK MA PASOMNICU TAZKO PRIBERIE?
5.AKO SA ROBI VYSETRENIE NA PASOMNICU?

najde sa tu nejake clovek s pasomnicou ,co je schopny odpovedat na tieto otazky? dakujem
-----------------
Pásomnica www.zdravie.sk

mis deyna

Ahojte, tiež už asi 2 tyždne pocitujem čudne pohyby v bruchu a vždy len na ľavej strane. Boliet neboli akurat ten čudný pocit akoby pohyb dieťaťa.Tehotna 100% niesom.
Može isť o pasomnicu? Ma stým prosím Vás skusenosť? Ak áno napísťe.
Vďaka

elina

No ja keby mam tu potvoru tak sa z toho cvoknem, ved by som sa bala vlastneho tela. To sa da dostat od cloveka? Napr. Pit po niekom? Ja si pametam ked som mala mrle to za svrbelo a mala som to len par dni. Ako sa mozu vlastne aj tie mrle dostat?

Vivien Cs.

lenivec chcel si odpoveď na tvoju otázku tu ju máš Pásomnica rastie veľmi rýchlo za 2 týždne ti narastie až do 2metrov !

Maťušš

Jem všetko možne ale doležité je že stále do seba niečo pchám 4 dni som nebola na záchode a dolná časť bucha ako keby sa mi sťahovala ..može to byť psomnica ??

tanny

aj mna zaujima tato tema,mam strach že ju mam tiež.Mam čudny poci v bruchu,akokeby sa mi tam niečo hybalo. Nie stale iba niekedy a jedla som klobasku ktora neprešla varom. Milujem čerstvu, domacu,z udiarne.Pisali ste, že to človek neciti, tak neviem či sa to nejako prejavuje.Poradte...