Pichanie pri srdci

kajo25

Zdravim,
Mam tiez problem vacino to picha pod srdcom alebo pod to kostou ale je to dost caste a je to po jedle.Ja si myslim ze to moze byt nieco chronicke mal som silny kasel a hlien a trvalo to vyse roka tak mozno to bude pricina ale ani sam neviem ..
Mal uz niekdo nieco podobne ze to zacalo kaslom a potom to prechadza na pichanie pod srdcom a niekedy to prechadza aj na druhu pravu stranu na tom istom mieste...?
Ak by niekdo chcel my nieco poradit odporucit rad si dam poradit..

peterrr

Mám 22 rokov a dost často si cítím srdce.aj má dost často v ňom picha,až mi to miestami sposobuje paniku...co mám robit.?

LeushaR-Lea

Dobrý deň. Ja mávam bolesti srdca,dokonca niekedy ked sa nadýchnem tak mám pocit,že mi praskne.má s tým niekto niake skúsenosti?neviem,či mám navštíviť kardiologa,mávam to raz dva krát do mesiaca...

1kika

Aj mňa pichalo pri srdci, tiež som sa bála že prečo a čo to môže byť ale nakoniec mi zistili že to mám z krivej chrbtice.

daxisko

Ja mam 18 a vecer ma v robote tak pichlo pri srdci ze som myslel ze uz som hotovy. Ale predychal som to,no musim ist lekarke.

jardo23

osmicka..chcem sa spytat a to ti lekari vraveli,ze infarkt ti hrozi kvoli comu? pretoze mas nizky tlak, alebo skoliozu????

ala neznama

nemyslim,ze je zla liecba na vysoky tlak,evetualne mozte poziadat o inu,vhodnejsiu
skorej si myslim,ze vase problemy suvisia s menopauzou