Čo mi je? Pls vie mi niekto pomôcť?

žabka1611

moja mozes mat kludne vredy na zaludku!! ma to aj moj oco a priznaky take iste! nechuti mu jest, krce a bolseti a krv ked je na wc-ku!! zajdi k lekarovi cim najskor nech ta vysetria, je dost mozne ze ti praskol vred!! odporucam cim skor lekara!! :)

viva viva

je možné, že ak ti úplne ešte neskončil menzes a mala si styk tak sa ti krvácanie predĺži a vyzerá to ako špinenie....a ak bol ešte k tomu aj nejaký kúpeľ v horúcej vode, tak je dosť pravdepodobné, že sa krvácanie o nejaký ten deň predĺži (2-3 dni). Ale určite by to už malo v týchto dňoch prestať.

luuucia

leekarka neviem ci to malo patrit mne ci beriem hak ale ako ano tak neberiem nic....viete mi poradit co je so mnou???alebo co to moze byt???

luuucia

ahojte mam 17r. a mam problem neviem co sa so mnou deje....mestruacia mi skoncila v pondelok t.j 15.12 a vsetko bolo v poriadku a vcera rano som zacala znova krvacat ako nie je to silne ale krvacam....ako musim sa priznat mala som pohlavny styk pocas menstruacie a den ako mi skoncili cize v utorok naposledy.....citim sa znova ako keby som mala menstruaciu....neviete mi poradit co sa so mnou deje??...mozem byt prechladena???...alebo co sa so mnou deje??? prosim poradte mi

d.d.

aojte...mam taky problem ze som mala menstruaciu pre tyzdnom a teraz sa u mna objavilo slabe krvacanie..viete mi poradit..?

viva.viva

no tak, bud si uz v nemocnici alebo sa tam skor ci neskor dostanes.....predpokladam, ze ta caka vela vysetreni, ktore kazdopadne v ziadnom pripade neodkladaj

tinka228

keď cikáš krv bude to pravdepodobne zápal močových ciest. budem sa opakovať, ale fakt musíš ísť k lekárovi.

zwedavus

presne tak, budem sa opakovať, ale naozaj toto musíš riešiť jednoznačne s lekárom. obyčajné prechladnutie to určite nebude, to sa prejavuje ináč a cikanie krvi je znak toho, že jednoucho musíš ísť k doktorovi. a k tomu ešte ďalšie tvoje problémy, ani neváhaj. a naozaj čo najskôr, neodkladaj to, lebo zdravie máme len jedno a nie aby si ľutovala, že si mala prísť skôr.