tehotna?

????????????

dalsia slepica co zere tabletky a maju prerusovany styk...naco zerete tie tabletky ked nedovolite chlapom aby sa do vas normalne spravili ?ste jebnute az to boli niektore..to ich ani zrat nemusite vobec..ja byt vasim chlapom vas oserem uz davno !s ami rozum pozastavuje nad takymito otazkami ..

niekto

citat z www.genomac.cz
Dedičná trombofília je vrodený sklon k zvýšenej zrážanlivosti krvi. (prva stranka co som nasiel )

hematolog taky dotaz tu nejde o gramatiku ani o odborne nazvy ale o to ze ked bude fajcit a brat hak tak to bude lutovat
btw ak chces pouzivat odborne vyrazy,tak troska studuj medicinske odbory.:oP

hematolog

Niekto,ak chces pouzivat odborne vyrazy,tak troska studuj medicinske odbory.Trombofilia je presny opak toho,co si napisal/a.Trombofilia je nezrazavy stav,kedy chybaju zrazacie faktory.Pri uzivani HAK a fajcenie dokopy su rizikovym faktorom embolie a trombozy!A aj gramatiku zlepsi.

niekto

tatarka fajcenie znacne zhorsuje vedlajsie ucinky a to trombofiliu (zvisene zrazanie krvy ) a teda aj riziko trombozi a mozgovej porazky
a to nehovorim o tom co ti to spravi s krvnym obehom
pokial chces spachat samovrazdu kludne fajci dalej

tatarka

JA BERIEM TIEZ HORMONALNU ANTI. DIANE35 A JE VELMI SKODLIVE KED FAJCIM? A KED NEBERIEM PRESNE V ROVNAKY CAS ANTI. TAK JE NA 100% UCINNA?MAM TAKE VIKIVI 30MIN.NIEKEDY AJ 1HOD.