Remington zehlicky.Bud S1031 alebo S1032...

sonka

pariska... myslíš ten ružový prípravok od l´oréal na ochranu vlasov pred žehl.? Ja som ho istý čas tiež používala, ale vôbec nepomáhal, práve naopak, vlasy som po ňom mala mastné, tak teraz už len prípravky od kaderníka. Ale myslím si, že hl. úl. aj tak zohráva výber vhodnej žehličky.

pariska

sonka vies co pouzivala som ten ruzovy od loreal,ale teraz mam niveu...aj ju reklamovali a myslim ze je fakt dobra

bzzz

ja tu ruzovu od loreal, ale chcela by som si kupit co su tie americke produkty na vlasy , tie su skvele alebo aj co su tie loreal expert..

pariska

ahojte.myslím si že remington žehličky suú najlepšie žehličky ktore boli doteraz vyrobenné,...mám už druhú a som stále spokojna..žehlím sa každý den..ale neškodí to moc mojím vlasom...treba pekne použivať aj nejake vyživy a balzamy:)

sonka

lilaaa... tak úplne jedno to zas nie je, pretože nepr. moju kratšiu ofinku by som si s úzkymi platničkami nevyžehlila, prteto som volila tú s úzkymi.

lilaaa

Ja som dostala teraz na Vianoce tu S 1031 a musim povedat ze je fakt uzasna.Moje vlasy su dlhe, huste a velmi kucerave,ale teraz uz treti den su krasne rovne a hladke takze urcite doporucujem tuto zehlicku.A myslim ze je jedno ci bude s uzkymi alebo sirokymi platnickami.

sonka

Tie žehličky sú rovnaké, akurát S 1031 je s úzkymi platničkami a S 1032 so širokými. Ak máš kratšie, tak voľ radšej tú s úzkymi, teda S 1031, pretože so širokými sa viac hodí na dlhé i husté vlasy. Ja som si pred nedávnym časom kúpila S 1031 a teraz na Ňu nedám dopustiŤ, je skvelá, tak ti odporúčam tú.