svalovka-ako je predist?

majkaaa

Ja tiež tvrdím,klin sa klinom vybíja. Treba vydržať a svalovku rozcvičiť. To je môj najosvedčenejší recept. Pokiaľ sa človek dlhšiu dobu namáhavejšie nehýbe,tá svalovica určite príde. Zaťať zuby a vydržať.

maly_štuplík

prosím vás chcela by som sa vás všetkých spítať že čo je to vlastne tá svalovka...viem že mám posťahované svaly ale potrebovala by som trošku presnejšie...veľmi ma to zaujíma....ďakujem...napíšte mi e-mail na: saseQa23@azet.sk ešte raz ďakujem...

ShaulaThalit

Chce to trpezlivosť... Myslíš, že svalovica sa odstráni zo dňa na deň??? Poviem ti príklad...
Bola som raz zo školy na sústredení a behali sme ráno asi 10 koliečok okolo tej budovy, kde sme boli ubytovaní. Na druhý deň som ledvaj vstala, ani na raňajky do jedálne som nemohla zísť zo schodov, pretože som mala SVALOVICU! Dali mi paralen, o tri dni som znova začala pomaly behať, športovať a odvtedy, ak som pravidelne cvičila tak svalovicu som nepoznala. Výdrž, to je to správne slovo, ktoré to napraví...

ewitkaaa

hm tak dnes som zase cvicila ale sa to len zhorsilo, :-) takze neviem ci v tomto pripade plati, ze klin s aklinom vybija:-)

ShaulaThalit

Svalovica... ak máš svalovicu, tak cvič ešte viac. v tomto prípade sa klin klinom vybíja. ja to tak robím a svalovicu nemám ani keď prebehnem za min. celú našu ulicu.

ewitkaaa

ahoj Filaga, dobre som sa zasmiala, urpimne radsej by som mala svalovku ako hovädo ale urinoterapia, to neeeee:-) No svalovku mam na zadku, ale ta na ruke ma trapi, nie nestalos a mi to s priatelom, mozno s potencionalnym uvidime:-) Ale hrala som squash a dnes idem zase a nejak ako som neni zvyknuta buchat hodinu do stenu s loptou a raketou, tak som si presilila ruku,ale nie je to az take hrozne, uvidime po dnesku,ale dik za rady, skusila som si ruku vcera trochu masirovat treochu to mozno pomohlo. :-)

Filaga

delphia > skusila si to niekedy ? jedine ak by si zhtla cele balenie, tak by si citila ulavu, ale podstate nikdy nevies pred svalovicou aka pride, tak nevies ani ci dana apoteka pomohla.

PharmRamon

Určite poriadny stretching pred cvičením a po cvičení. Poprípade kombinácia s otužovaním.
Teplý kúpeľ tiež uvoľnuje svlastvo, ale až do tej doby kým telo znovu neochladne. To znamená že ak vylezieš z vane pocit uvoľnenia sa stratí.