Meska mi to

Príspevok v téme: Meska mi to
arianna

Mam 23 rokov, menzes pravidelny - maximalne dva dni hore-dole, sexujeme s prerusovakom uz 5 rokov, ja viem, kedy mam plodne dni. Menzes som mala dostat 26. decembra a este stale nic, hoci posledne dni mavam obcasne bolesti v podbrusku, ale nic...Tento mesiac som neovulovala na 14ty den ako obycajne, ale na taky sedemnasty, viem, ze tym padom sa mi menzes posunie, ale aj tak...Prsia ma trosku bolia ako vzdy pred menzesom, inak nic ine nebadam. Pred par tyzdnami som mala tazke skusky, moze to byt stresom? Trochu mi lepi.

arianna

Ahojte, dakujem vam za odpovede, no posmyknutie sa nedialo, manzel ejakuluje az dost sekund po vytiahnuti...Akurat dostavam menzes.

...

ak sa nestalo nič nezvyčajné-nejaké to pošmyknutie,nevidim dôvod,prečo by sa po piatich rokoch mohlo stať niečo neočakávané. ked prerušovanie funguje tolko rokov... my tak fungujeme 15 rokov.
ale aj tak si myslim,že ľudia pre ktorých by to ,že bude dieťatko ,mal byť problém,by mali voliť inú formu antikoncepcie.

lucinocka

no tak vies, najlepsie je test a mas jednoznacnu odpoved, ja ti mozem dat len svoj nazor, podla mna (kedze to tak praktizujete uz 5 rokov) tak asi tehotna niesi - dokazom je aj posunuty ovulacny cyklus a skusky spojene so stresom -to je bezny zdroj toho, ze to zvykne meskat.

Ja sama by som sa na prerus. suloz nespoliehala, mozno preto ze pravidelne kramy nemam ani zdaleka. Ale ak to vy dvaja viete odhadnut - nie je potom co riesit :) takze odomna tolko - (tehotna pravdeopdobne nie si, ale test to isti) tak sup do lekarne alebo na gyndu ze mas nervov a strachu trosku menej :))