sex...skor..neskor...?

Príspevok v téme: sex...skor..neskor...?
zvedava22

cawte...je podla vas cudne ked sa so sexom rposte nechcem ponahlat??Mam starsieho priatela a este sme sa o tom enrozpravali,ale dufam,ze mu to nebude vadit ak pockame trosku viac...duuufam!!

Tak by som sa vas chcela opytat..Kedy ste mali prvy sex s partnerom??Po tyzdni?Mesiaci?Roku?Moooc ma to zaujima lebo chcem vediet,ze ci som ozaj sama co sa proste neponahla..dik zatial..

hrkuuut

Zvedava22, ale tak ako pises dalej, sa neponahlas vlastne pre nejake tvoje urcite zdravotne problemy... to je ina situacia. Teoreticky nic na tom nie je, ani keby si to spravila po tych 8-mich mesiacoch, ako pises, podla mna to zalezi aj na veku, jeho veku najma. Ked uz je dospely, sexualne skuseny, tak bude pre neho taka dlha sexualna abstinencia tvrdtym orieskom (ale ked vies kvalitne fajkat, alebo ho robit rukou, tak mozno vydrzi, spytaj sa :-D )

moniqa87

po 5 mesiacoch...
ale tato zalezitost je velmi individualna, kazdy to citi inak...
nepozeraj na to, ako, alebo kedy to robia druhi, rob to vtedy kedy chces TY a nie vtedy kedy ti to odporuci niekto iny, je to TVOJ zivot, nie nas...

jankaaaaa :)

s prvym to bolo po pol roku...a s terajsim po styroch mesiacoch :)) podla mna je pekne pockat si na to trocha :))

vear

Podľa mňa by si sa mala s priateľom o tom rozprávať a aj vysvetliť mu, prečo ešte nechceš, a ak bude rozumný, tak ťa pochopí. No a ja som s prvým priateľom začala sexovať po 9 mesiacoch chodenia, a to som mala 16 a s druhým som najprv začala sexovať, a až potom sme začali spolu chodiť, teda vlastne hneď, ale najprv sex a potom to už začalo naberať ten spád tvorenia páru. Je to divné, aj ja som sa sama sebe čudovala, že ako som to tak mohla urobiť.Ale čo už, asi to tak malo byť, lebo sme spolu už skoro 2roky a všetko klape tak ako má.

adulik

prečo by to malo byť skoro alebo neskoro....? veď sa riaď podľa toho ako to cítiš a rozprávaj sa o tom aj s partnerom.... veď s ním tvoríš dvojicu... kedysi nebol net a ľudí netrápilo mnoho takýchto otázok, resp. nevyjadrovali ich nahlas... a ako to riešia iný alebo ako skoro/neskoro... to sú oni... inak sa cítia, inak sú na tieto veci pripravení... a podľa skúseností iných sa môžeš len orientovať.... ale nie sú tu na to, aby si mala z toho depky a tak... a ono záleží aj koľko máš rokov.... tipujem, že 17, možno menej

zvedava22

Ale ved on ma pritahuje..a este ako..A hadam aj ja jeho..lenze ja mam nejake problemy etarz k ktorych nikto nevie a proste sa neodvazim mat etraz sex..az ked sa to vyriesi..ale to budeme spolu uz asu 8mesiacov..je to moc??Lebo som strasne zmatene.ked tu aj citam vsetky tie prispevky tak sa mi zda,ze niektory strasne skoro..som cudna?

adulik

no ja som sa so svojím prvým priateľom, tiež neponáhľala... a jeho heslo užijem si sexu dostatok v manželstve... rozišli sme sa, ale kvôli niečomu inému. S terajším priateľom to bolo po 3 týždňoch chodenia... ono záleží od partnerov a "osudovej" príťažlivosti