Tampony...=/

musska

citujem samu seba "Ak ti je z tamponov po aplikacii zle,je to asi skor psychika. Ak ti nevyhovuju, nepouzivaj,alebo to skus neskor:)" asi si si nevsimla.

cash

morgana, ja som gynekolog v ordinacii v ruzovej zahrade a vravim ti, ze dristas =) chcel by som vediet kolko mas ty rokov, ked ti tak vadia ludia s normalnym nazorom, ale asi budes mat viac, tak to ta snad ospravedlnuje.

musska

"Povedzte mi len to ci tampon pouzivaju ludia 50rokov a potom kolko je ludstvo na Zemi. Ludkovia vsetko je biznis."

reagovala som len na to, ved o nic nejde, diskusia :)

mogena

Ani ty jej nepomozes, ked tu budes nadalej tvrdit, ze ma pouzivat to co jej telo nechce a voci comu sa brani istou reakciou. Niekomu tampon vyhovuje a niekomu nie. Nechcela som nikoho zneistit. Este si asi moc mlada a mas tu drzost a energiu. Ja nie. Z takych ludi ako si ty som unavena a aj ty dozries a pochopis co myslim. Prepac. Nechcela som sa nikoho dotknut.

mogena

Nepochopila si to. Tato odpoved mala byt pre to dievca, ktore neznesie tampon a je jej zle. Neviem preco mi taketo cosi pises. Naco?

musska

strasne chaby argument, ja tiez mozem tvrdit, ze mam vystudovanu medicinu ked chces a mozme sa hrat, alebo ze moj tatko je primar ked chces. A ked sme uz pri tom, nepozuvaj sampon, lebo je to tiez len biznis, prestan sa holit, lebo ludia to pred sto rokmi nerobili, nevoz sa MHD, ani autom, lebo je to prilis moderne..Tampon ako mnoho inych vydobytkov (ako aj splachovaci zachod) ma zenam ulahcit zivot a zpohodlnit. A to tvoje vytahovanie tej kocke co ma problem nepomoze, len ju zbytocne zmaties.

mogena

Nevysmievajte sa a nezabavajte sa. Povedzte mi len to ci tampon pouzivaju ludia 50rokov a potom kolko je ludstvo na Zemi. Ludkovia vsetko je biznis. Ja nehovorim, ze tamony nikto nema pouzivat, ale ked to niekomu nevyhovuje, tak to nevyhovuje. Z praxe mojho frajera viem asi trochu viac...

mogena

Milacik pises si s lekarov a moj frajer je gynekolog to co viem ja a on dokopy si asi tazko nastujes za par minut. Este nieco?

musska

mogena:DDD toto bolo fakt dobre. Prirovnavat tampon k drogam:))Pobavila si ma teda..Ale ako vravia baby, TSS vznika rozdkladom krvi, to az najskor po par hodinach, ked bakterie vylucuju toxicke latky do tela. Ale TSS nesuvisi s tamponmi podla najnovsich vyskumov. Tss mozu mat aj deti, aj muzi aj zeny aj tie co pouzivaju vlozky, to je jedno. Ak ti je z tamponov po aplikacii zle,je to asi skor psychika. Ak ti nevyhovuju, nepouzivaj,alebo to skus neskor:)

n..

mogena.... to asi by sme nič nemohli robiť lebo všetko je zle!!! pochopim ak tu máte zlé nazory na antikoncepciu ale na tampon? ja ho použivam a nemenim za vlošku... to už nič nemôžem robiť ... len sedieť aj to si davajte pozor lebo či neni nejak tá stolička toxicka....