ženatý????

Príspevok v téme: ženatý????
neviem_co_dalej

poradte mi prosim.neviem co mam robit. uz par mesiacov som so zenatym.ja ale neviem co si mam o tom mysliet. vravel mi ze by chcel byt so mnou ale ze to sa neda ze on sa nerozvedie ani keby co bolo a to vraj len kvoli detom. a ja zijem v neistote. neviem ci sa so mnou len hra a klame ma alebo fakt mu tak zalezi na detoch a kvoli nim ostane s manzelkou. takisto mi vravel ze si ma velmi vazi a ze ma nechce ranit.stale nad tym rozmyslam a neviem prist ku ziadnemu zaveru.uz fakt neviem co dalej.mam sa nanho vykaslat? alebo pockat este chvilu? alebo bojovat kym nebude moj? nechcem rozbit rodinu ale srdcu sa rozkazat neda... :((

siskaaa

jedna vec je, ak chlap miluje, co ta ozaj aj moze, druha je, ci ta dokaze urobit stastnou... , lebo to je velmi dolezite..

mbabulkam

Moja a predstav si , ze by sa nakoniec rozviedol...Ty by si mu potom doverovala???Ked uz raz koli inej zene opustil rodinu...Neobavala by si sa toho , ze to raz spravi aj tebe?

angela

ahoj je to tažke ale mala by si ich nechat ma ženu a deti si mlada mala by si si najst slobodneho vravi sa to lahko už len ten dobry pocit by si mala neviem áspon ja by som mala nech su stastni a deti ich tiež predsa a nechat ich tak len trpis nic viac to je aj podla povahy niekto je silny niekomu to staci na par dni a zije svojim zivotom ale ty urcite budes chciet raz deti vydat sa a buducnost neviem ci s nim mas keby si mala tak by odisiel tak sa drž a bud silna

politik

keby ste vedeli, že skoro každý podnikateľ. myslím takí z vyšších vrstiev a bohatí, majú milenky. Herci, Politici, športovci, každý. Poznám pár takých.
Napr. Vážený podnikateľ, s troma detmi,
katolík, bohatý. Každú nedeľu je v kostole, pred celým mestom a zamestnancami sa robí aký je pobožný, verný a férový. /čo teda nie je, lebo vykorisťuje zamestnancov/. a čuduj sa svete: bol som v Bratislave a on v kaviarni s milenkou si šušká do uška, drží jej ruku, padali bozky. To ste mali vidieť, keď ma zbadal.Skoro odpadol. Som jeho podriadený. Na druhý deň si ma zavolal, vraj dúfa, že to čo som videl ostane medzi nami.
No to asi aj musí ostať medzi nami, lebo by som mal padáka.

meli

aj môj priateľ je ženatý. má dve malé deti. nikdy sa nerozvedie a ja to od neho ani nežiadam. milujem ho a som vďačná za tých pár chvíl čo sme spolu.
Je nám spolu dobre. Poznám jeho ženu. Aj si zdravíme. Mala som výčitky ale prešlo ma to. Lebo viem, že vždy ona bude po jeho boku. A ja jej ho neberiem, len požičiavam. Viem je to kruté, ale ľúbim ho !!! Máme 31 rokov a sme spolu dva roky.

oli-oli

moj priatel je tiez zenaty a ma 3 deti, nemieni sa zatial rozvadzat, ani ja to nechcem...tie decka su fakt zlate a hrozne male, bohuzial :(
sme spolu 2 roky a jeho manzelka o mne vie. sam jej povedal, ze ma milenku. ja ju poznam osobne aj ona mna. je sice pravda, ze sa neznasame, ale aspon nikto nikoho nevodi za nos. oni mali spolu problemy uz davno, nezili spolu, ale s istych dovodov sa dali zase dohromady........
klamala by som, keby som povedala, ze mi takyto vztah vyhovuje....ale stoji mi to za to.
ale tebe radim, odmiluj sa cim skor, lebo budies trpiet ako svina!

žabka1611

uplne suhlasim s 18hvizd!! ma ta len na to, aby zaplnil nieco co mu v manzelstve chyba!! ale rodina je RODINA!!

18hvizd

zlato,on ju nikdy neopusti,a tebe len balamuti hlavu...ver mi..doma ma len stereotip,ktory riesi tebou...nevravim,ze ta nelubi,mozno ta naozaj lubi,ale od rodiny by nikdy neodisiel...keby si mu dala na vyber...ci ty,alebo rodina...rozhodol by sa pre rodinu...clovek neviem,co maju oni doma medzi sebou,ale kazdy ma svoju pravdu,a ver,ze keby mu na to prisla zena,ze ma milenku...hned by to s tebou ukoncil..len aby si udrzal pokope rodinu

Miskanr

Zober si to tak že ked raz podviedol svoju ženu s tebou tak teba podvedie s inou. Muži hladajú len pobavenie niekde inde ked ich to doma prestane baviť. To je určite aj jeho prípad. Ty si mladučka a naletela si mu na pekné reči. Ako si sa rýchlo zalúbila tak sa rýchhlo odlúb lebo neskor budeš trpieť.

pokročilaba

no vieš ten chlap neopusti svoju rodinu to je jasnavec, chlapi si zvyšujú tak svoje ego, jedoducho im lichotí býť ,,naroztrhanie,,.