ako mam byt bez sexu?

Príspevok v téme: ako mam byt bez sexu?
ehmm

rozisla som sa s priatelom, okrem obrovskej bolesti na dusi, ktora verim ze casom ustupi ma trapi to, ze neviem ako vydrzim bez sexu (s nim). masturbaciou sa to nahradit neda, ja potrebujem v sebe citit muza. a cim dalej, tym je to horsie. som nervozna, nesvoja... na jednorazove znamosti naozaj nemam prilezitost.

depp

ehmm: no hej suhlaasim tu s vinku ze to prejde casom... je to o zvyku ked si telo nato odvykne prejde to.. ae nie je to zdrave ako bez toho :)

ksl

Kúp si homeopatikum Sédatif PC od fi. Boiron. Je na nervozitu a nespavosť,ale mne úspešne potláčal aj chuť na sex...To len taký nápad.

hmmmm

mne sa stalo nieco podobne pred rokom a s nim bol skvely sex,ale poviem ti tak som sa trapila z rozchodu a nestastnej lasky ze som vtedy na sex 3 tyzdne ani nepomyslela.. potom som masturbovala ked uz som na tom bola psych. lepsie a potom som si nasla noveho.. ale nesla som s hocikym.. vydrz 2-3 tyzdne a uvidis bude to ok, cas je najlepsi lekar..

ehmm

samozrejme zeby som nesla s hocikym, to nikdy nebol ani nieje moj styl. ale neviem co mam robit, myslite ze ma to casom prejde?