umele zuby

Príspevok v téme: umele zuby
chiara

Prosím Vás vyzerá to tak, že asi si budem musieť dať vytrhnuť predné štyri zuby, pokiaľ sa mi ďasno zahojí pravdepodobne tam budem mať nejaku náhradu niečo ako protézka so styrmi zubami, ma niekto podobnú skúsenosť, ako Ste si na to zvykli? nepohybuje sa to, ako to vyzerá esteticky? bude to vidno, že su to umelé zuby. Ďakujem za Vašde príspevky.

aa22222

Tak to je iná vec. S tým nemám skúsenosti. Snáď ti niekto napíše, kto má. Len ten čas si hlavne vyber sama, kedy ti ich budú trhať, aby sa ti rýchlejšie zahojili.

chiara

aaa ja ich mam okorunkovane vsetky styri, nervy davno vybrate a stale sa mi urobi na nich zapal, cize na koreni vacok, preto ich chcem dat vytrhnut. Uz ma nebavi stale chodit na precistovanie a po case sa mi tam vytvori vacok. Preto si ich chcem dat vytrhnut.

aa22222

A musíš si ich dať vytrhnúť? Nemôže ti len vybrať nervy, zbrúsiť zub a nalepiť korunku? Mne sa toto stalo, zlomil sa mi predný zub, zbrúsil mi ho, urobil otlačok, na druhý deň mi ho nalepil. Síce mi raz vypadol, ale zbrúsil mi ho viac v zadu, lebo som ho vytlačala spodnými zubami a odvtedy mám pokoj. Už je to cca 2-3 roky. Nie je to vidno a nemám s tým žiadne problémy. Potom je ešte taká možnosť, že ti nasadia korunku na vedľajší zbrúsený zub, ale tam treba čakať, kým sa ti zahoja rany po trhaní. Skús si zistiť aj to, kedy je vhodný čas na trhanie zubov, neviem to presne, ale zariadila som sa raz podľa toho (z lunárneho kalendára) a do večera som nevedela, že mi trhali zub. Drž sa