su vsetci muzi rovnaki???

Príspevok v téme: su vsetci muzi rovnaki???
smutnedievca

neviem ako sa mam zmierit s faktom, ze muzi su proste "rozsievaci semena" a preto maju v genoch byt neverni :( mam priatela uz dva roky a bavili sme sa na tuto temu uz mnohokrat, milujem ho, no ked na mna prisiel s navrhom otvoreneho vztahu, tak mi v momente puklo srdce :((( lenze ja som ho milovala stale a dohodli sme sa, ze teda nie...lenze ja mam teraz krivy pohlad na kazdu zenu, ktora sa k nemu priblizi aj ked to absolutne nic zle znamenat nemusi...ale aj tak, uz nikdy nebudem vediet doverovat... som len strasne smutna, lebo ak su a tom vsetci muzi rovnako, tak ani rozchod asi nema zmysel, lebo novy muz v mojom zivote by bol podobny....neviem ako byt v pohode

muc

..mnoooo na zaklade jednej skusenosti si dovolis tvrdit ze vsetci su rovnaki rozsievaci semena??? dobreeee

nie draha, nastastie nie su vsetci taki ako ten tvoj...;)

nazor

smutnedievca,to iste by mohli povedat aj muzi o zenach,myslim,ze to zalezi na charaktere cloveka,nie na tom ci je to chlap,alebo zena.

andy

Keď ti navrhol otvorený vzťah, to neznamená len to, že on si bude užívať kade-tade, ale aj to, že mu nebude vadiť, keď to budeš robiť aj ty. Takže ťa asi neľúbi, keď by mu to nevadilo. Nemala by si v tomto vzťahu pokračovať, keď sa v ňom trápiš...raz sa aj tak skončí a ty stratíš úplne dôveru v mužov, čo je škoda, lebo nie sú všetci takí a možno stretneš niekoho, kto si ťa bude viac vážiť

veronika

nie su vsetci rovnaki... iba vacsinou je to tak, ze muzi si beru na seba tu rolu "lovca" a vysvetluju si to tak, ze ich zivotnym poslanim lovit prave zeny.
nechapem ako si nieco take mozu mysliet..a ten otvoreny vztah... to fakt neuznavam. bud, alebo. ak chce otvoreny vztah, tak to vlastne znamena rozchod. alebo teda trpiet mu jeho nevery. ale o com to potom je?
ver tomu, ze vsetci nemaju takuto povahu a "poslanie"... iba.. je smutne, ze vacsina z nich si to mysli.