moj oco prisiel o pracu

Príspevok v téme: moj oco prisiel o pracu
mimaa

Otec pracoval v Madarsku ale prepustili ho...neviem z coho budeme teraz zit.Mama je chora potrebuje lieky...Ja chodim prvy rok na strednu, chcela som ist niekde pracovat ale popri skole by som nestihala. Rozmyslala som aj nad tym, ze by som si dorobila povinnu skolsku dochadzku a isla pracovat, ale rodicia o tom nechcu ani pocut...Neviete ci sa da stredna skola spravit dialkovo??

hmmmmmm

co by sa nedalo vsetko sa da.u nas normalne studuju externe chodia na preskusanie a tak a do skoly hocikedy ked maju cas.len neviem ci v tvojom pripade sa to bude dat.lebo to chodia sportovkyne a tak...treba sa v skole opytat ci by skola nevedela nieco spravit mala by si mozno aj stipendium dostavat aj to je dakych 2000 korun (samozrejme podla priemeru znamok)

xennia

Mám sesternicu, ktorá chodí na hotelovú akadémiu, a stíha aj brigádu, celé víkendy maká a dakdy aj po škole cez týždeň. Cez letá si zarába v zahraničí.. Človek musí chcieť a obetovať čas ak chce niečo dosiahnuť. Veľa šťastia..

a ja

Nedá,do maturity to musiš vydržať,jediné,čo môžeš spraviť je nájsť si nejaku brigádu v okolí.Tiež som mala kamošku,ktorá bola z troch detí a otec ich nechal,pričom mama bola učiteľka,tak boli uplne bez penazí.Sla au pair a tam si našla aj 3 roboty,vždy cez prázdniny na to isté miesto.Prvý rok to bolo len málo penazi,ale potom chodila stále na to isté miesto,poznala to tam,a brala každu prácu,tak si zaplatila všetko pre seba aj sestry od kružkov,cez vodičské,cez maturitu a ešte sa aj naučila reč.Tak to by možno bola cesta.