Urinoterapia a akné

sasanka111

o tejto liecbe som vela pocula a pokial viem tak takym odbornikom je magistra albertova luba. ak sa chces na to podujat tak radsej neexperimentuj lebo vsetko dobre moze aj ublizit. obrat sa na nu a popros ju o pomoc.

misionar

Urinoterapia je účinná liečba, ale má svoje zákonitosti. Mala by si sa obrátiť na odborníka, aby si postupovala správne, inak si môžeš ublížiť.

smiley:-)

ahoj ja som janka moja mama pouziva urinoterapiu tak ze ju aj pije a vraj sa citi lepsie a jej zdravotny stav sa lepsi chcela by som sa opitat ci to pomaha aj na akne a vlasy a ak hej tak ako to mam pouzivat? dakujem

allien

Zacala som s urinoterapiou, kazde rano, vecer a pocas dna ked mam cas, tak si vat.tamponom nanesiem trocha uriny na tvar.Raz som ju aj skusila vypit, ale nikdy viac, myslela som si ze hned hodim tyku :D :D zatial sa mi plet nezhorsuje, troska sa mi pred par dnami vytvorili vyrazky , ale uz zmizli a myslim ze troska je plet lepsia, uz ohrem uriny a vody nepouzivam vobec nic, akurat hydratacny krem , pretoze po oplachnuti si nemozem pomoct a stala citim ten typicky zapach,(a vraj po vstrebani ju uz nie je citit), no a chcela by som sa hlavne tych co uz to vyskusali a pomohlo im to, spytat ako dlho to treba pouzivat, snad nie na stalo, neviem si predstavit akoby som si ju davala na tvar trabarz na chate, alebo spolocnych akciach s kamaratmi.. :// :D dakujem za odpoved..

hammel

pre teba qixinka: to že sa to zhoršuje je prejav že sa to lepší, neboj sa toho ono to prejde. To že to vyzerá ako že sa to horší je prejav liečenia.

qixinka

Tiez som zacala s urinoterapiou na akne, urinu nepijem, len potieram, okrem toho si davam na zihlavovy caj a psyllium, ved je ale taka, ze po troch dnoch s urinoterapiou, je to ooovela horsie... ked si aplikujem na tvar urinu, tak ma trosinku stipe alebo skor svrbi. Tak neviem, ci prestat alebo vydrzat.

dixi-baba

ahoj, objavila som tuto stranku a je tam pribeh aj o akne, ale neda sa ti to sem skopirovat, tak ti to tu napisem a ty si v tej adrese vymaz medzery, inak sa ti ju nepodari otvorit. lebo tam na tej stranke je strasne vela textov, asi by si to nenasla o tom akne. ja som ti po tom sk dala dv medzery, ty si to skopiruj a medzery vymaz, tak sa ti to otvori

-odkaz odstránený- /kazuistiky.html#akne

Denz

Ufff......neviem ako moze pomoct,ked v moci sa odplavuju skodlive latky........
Ale ak to niekomu chuti....
Na zdravie...