NETRHAM SI OBOCIE

Príspevok v téme: NETRHAM SI OBOCIE
ixy

Odmietam si trhat obocie doma,sama,pinzetou.Je mi to hrozne neprijemne, velmi ma to boli a ani nikdy nedocielim tvar podla mojich predstav.Ale ked si ho netrham,vyzeram blbo.Vyskusala som uz mnoho sposobov ako ho mat upravene a pritom netrhat ako napr.tvarovanie s bezfarebnou spiralou,ale vydrzalo to len 5 minut,dalej som skusala rozne kefky,mala som aj gel na tvarovanie obobcia od oriflame,ale nesedeli mi odtiene,bud prilis tmavy alebo prilis svetly.Vytetovat nechcem,a ku kozmeticke nechodim,aby mi ho trhala...to je na dlhsie,,nebudem to rozpisovat,proste salon vylucme...tak ako si ho mam upravit????

anonym_24372

Niektore si obocie holia a kazdy den si ho kreslia ceruzkou,tvar obocia-podla nalady.Vyhody: je to bezbolestne a stale si ina :-))).Osobne neodporucam,ale je to jedna z moznosti,ako bezbolestne byt akoze krasna :-).

gevenducha

Ja si to holím žiletkou/hol.strojčekom a je to perfišné. Oholím len okolo do pekného tvaru raz za týžden a nič neštípne nepáli, len treba dať pozor. Trhaním pinzetkou sa mi obočko zapalovalo tak som našla tento sposob.

Adulka

Ja si trhám sama už roky, s tým by som určite kozmetičke nachodila.. Nieje to taká strašná bolesť, vlastne úplne v pohode.. Vytrhám len zbytočné chlpky aby malo obočie pekný tvar a je to.. Keď chlpok rýchlo vytrhneš, tak to naozaj nebolí..
Ale to chce len zvyk, keď som si v 16-tich išla vytrhnúť prvý chlp v živote, tak som myslela, že to ani neprežijem :-DDD :-DDD :-DDD