zabrany ist do posillky

kamoska

ja mám nadváhu 40 kíl a kludne chodím do posilky...pokial budes mat hemungy, tak doma priberies este viac a budeš na tom ešte horšie....6-7 kíl môžeš zdravou životosprávou a cvičením pohodlne zhodiť za 2 mesiace a čo sú to 2 mesiace v živote človeka.....ani sa nenazdáš a budeš rovanko štíhla ako tí ostatní....a okrem toho je to motivujúce vidieť pekné telá naookolo...alebo je podla teba lepsie vidiet okolo seba samych tucnych ludi????

ksl

Kašli na blbé pocity,veď tam ideš kvôli sebe,aby si sa cítila lepšie,tak to je hlavné. Mysli iba na seba a na svoje dobro. Veď všetci čo sú v posilke sú tam na to aby cvičili a nie sa ukazovali.. A ja si myslím,že každému je tam trápne,keď začne makať a potiť sa,tak radšej nikto nepozerá po nikom... Ale chápem ťa,nájsť odvahu prekonať ten trápny pocit je zložité.

rada

ja tiez chodievam cvicit do posilky,nadvahu sice nemam ale prvy krat resp.po dost dlhej dobe som tiez mala trochu problem ,ze to bude trapas...ale ked pride cvicit niekto s nadvahou, tak sa praveze tesim, ze sa prekonal a rozhodol nieco so sebou robit.Baby vobec sa nemusite citit trapne,zahodte zabrany a sup sup cvicit

Mimi323

Ja mám nadváhu 10 kg a chodím :) Ale tiež sa cítim trápne, ale čo už. Veď je to super, že chceš so sebou niečo robiť. A podľa mňa, chalani takýmto babám fandia, že cvičiť, nie len sedieť pred telkou.